2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی همچین حرفی زده امسال خودم آزاد ثبت نام کردم مدرک دیپلم نیومده سفته دادم بعدم تعهد دادم که انصراف ...

خودتم میگی انصراف

من ک دوستام ازاد بودن بدون پول ازادش کردن

اینا قانون مال دولتیاش ازادیا شهریه میدن

خودتم میگی انصراف من ک دوستام ازاد بودن بدون پول ازادش کردن اینا قانون مال دولتیاش ازادیا شهریه می ...

من هنوز در مورد آزاد سازی آزاد تحقیق نکردم اما می‌دونم همون طور که گفتی چند سال پیش نه سفته میخواستن نه تعهد ولی حالا ....

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
مگه با پول بقیه درس خونده  حق خودش از کشور بوده  خدا گفته زمین رو وسیع آفریدم که مهاجرت ...

کسی که به شما خدمات آموزشی رایگان میده، مثلاً استادتون، از دولت حقوق می‌گیره. دولت از کجا پول میاره حقوق استادو بده؟ از مردم مالیات می‌گیره، نفت میفروشه، یا الکی پول چاپ می‌زنه که تورم بالا میره، یا هر چی. 

اینا همش باید یه جوری جبران بشه دیگه. مگه منابع کشور تا ابد می‌مونن؟ نه. نفت تا ابد هست؟ نه‌‌. 

نامردی اینه که به خاطر تورم بالا هزینه آزادسازی مدرک یهو خیلی خیلی زیاد شد. این چیزیه که گریبانگیر همه است متاسفانه. 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

استارتر ببین می‌تونی با نامه عدم کاریابی آزاد کنی؟

این طوری رایگان میشه‌ 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

اگه میخوای راحت آزاد بشه باید بری دانشگاه های پولی که اونا رو هم امسال کلی اضافه کردن ...الان ترم قبلیای ما ۱۶ و خورده ای ثابتشون بود برا ما کردنش ۲۴ و خورده ای !

دولت اعتقاد داره که خدمات رایگان براتون تهیه میکنم یا با هزینه ی کم ،پس شما هم باید در خدمت من باشید .‌..وگرنه به همون اندازه ی بقیه پول بدید مدرکتون آزاد بشه ،از این دید منطقیه .‌‌‌.‌.! 

چند تا کامنتتون رو دیدم ،الان من آزاد ترم اولم خوب برا هر چیزی پول میگیرن دیگه ،دولتیا اینقدر پول نمیدن تو دوران تحصیلشون ...فرق دولتی و آزاد این هست ‌که آزاد خورد خورد میدی ،دولتی یه هو ...

الان رشته ای که من میخونم جز گرون ترین هزینه هاست هم آزاد سازیش هم دانشگاه های پولی ! وقتی میخواستم انتخاب رشته کنم به همه ی این ها فکر کرده بودم ،دیگه خودمون میدونیم تو چه کشوری داریم زندگی میکنیم ...من خودم شهریه پرداز و آزاد رو اولویت داده بودم بر روزانه با اینکه قبول میشدم !