2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ترمی 20 حساب میشه

البته به رشته هم بستگی داره

شما حوزه درمان تحصیل کردین؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

البته به رشته هم بستگی داره شما حوزه درمان تحصیل کردین؟

عزیزم کجا خوندی برای پزشکیاست؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
عزیزم کجا خوندی برای پزشکیاست؟

من خودم که پزشکی نبودم ولی چیزی که استارتر میگه شاید برای حوزه درمان و پزشکی و پرستاری باشه . چون خیلی زیاده . اگر حقیقت داشته باشه که دولتی ها کارشون زاره

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

سر جدت ولمون کن  خدمات اموزش بیشتر کشورا رایگانه حالا مردمش هر جا میخان برن  چرا فکر میک ...

راستش من خارج  نبودم که بدونم رایگانه یا نه. از قوانینش هم خبر ندارم. شما مطمئنی اونا همچین قانونایی ندارن؟

خداییش درستش همینه. نمیشه که طرف با پول این مملکت درس بخونه بعد بره به دیگران خدمت کنه. 

به دیگران خدمت کنه؟

عزیزم چرا از خودت نمیپرسی که اینا چرا مجبور به مهاجرت شدن؟

از روی شکم سیری تصمیم به مهاجرت گرفتن؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍