2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درخواست نفقه دادی وکیلم داشتی؟۱۰ روز جلسه تشکیل شد؟پس چرا یه عده میگن ۵ ۶ ماه میکشه نوبت جلسه ...

نه خودم رفتم دفتر قضایی دادخواست دادم وکیلم نگرفتم سه چهار روز بعد پیام ابلاغیه اومد تقریبا ده روز طول کشید تا تاریخ دادگاه که شورای حل اختلاف تشکیل میشه

نه خودم رفتم دفتر قضایی دادخواست دادم وکیلم نگرفتم سه چهار روز بعد پیام ابلاغیه اومد تقریبا ده روز ط ...

چقدر خوب گلم منم خونه پدرمم ۳ ماهه میخوام برم مهریه و نفقه ام رو بزارم اجرا میخواستم ببینم شما رفتید میشه منم راهنمایی کنید چیا میپرسن و چطوری اثبات کنم منو از خونم بیرون کردن💔

چقدر خوب گلم منم خونه پدرمم ۳ ماهه میخوام برم مهریه و نفقه ام رو بزارم اجرا میخواستم ببینم شما رفتید ...

همونموقع که بیرون کرد زنگ میزدی 110 یک استشهاد از همسایه ها جمع میکردی امضا میکردن ، الانم برو اقدام کن برای نفقه اول یک نامه هم بنویس اگه خودت نمیتونی ببر یک عریضه نویس بنویسه بده دوست فامیل آشنا همه امضا کنند که روزی که خواستی بری دست پر باشی ، می‌فرستند اول شورای حل اختلاف،پس اولین قدم برو نفقتو اقدام کن دفتر الکترونیکی قضایی ,هزینشم 250 میشه بعد نامه بنویس تاریخی بزن همه امضا کنند ، چند روز بعد ای ام اس ابلاغیه میاد که مثلا فلان روز  و فلان ساعت باید بیای شعبه فلان ،بعد که رفتی نامتم ببر که نتونم بره اعتراض بزنه عدم تمکین که بهت نفقه تعلق نمیگیره

فهمیدم گلم شما جلسه رفتی چیشد؟

خاک بر سرشون ماهی 2.500 نفقه تعیین کردن برای 4 ماه ده میلیون ، خودشم نیومد جلسه سه روز ابلاغیه دستش رسیده ،الان دو شبه رفته خونه ی مامان جادوگرش دیشب زنگ زد که برو پس بگیر شکایتتو گفت بده تا برم گفت مگه چقدره منم الکی گفتم ماهی 10 تومن 4 ماه ندادی 40 تومن گفت باشه کم کم میدم بهت گفتم چک نداری که سفته بده برای پرداختش ، حالا امروز منتظرم ببینم چی میشه ، خاااااک بر سر هر چی مرد بی غیرته

خاک بر سرشون ماهی 2.500 نفقه تعیین کردن برای 4 ماه ده میلیون ، خودشم نیومد جلسه سه روز ابلاغیه دستش ...

باز خوبه گلم من چیزی دستم ندارم ۴ ماهه خونه پدرم اون دادخواست الزام ب تمکین داده بنظرت چیکار کنم؟؟جهازمو بیارم میتونم نفقه بگیرم؟یا ناشزه نشم؟چونکه صورتجلسه ندارم ک منو انداخته بیرون متاسفانه خیلی نگرانم توروخدا دیدی پیامم روکمکم کن😭💔