2777
2789
عنوان

چرا همه خانوما میگن شاغل نشید؟

249 بازدید | 28 پست

اینکه بچتو بزاری مهد کودک بری سرکار بده؟

من نینی سایت هرچی تاپیک های گذشته رو سرچ میزنم بیشترین نظر دادن که خانه داری و بچه داری رو انتخاب میکنن و میگن بهتره تا زمان مدرسه رفتن بچه کار نکنیم .

همه نظرتونو بگید نیاز دارم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه شاغلم و افتخار میکنم بخودم ک تونستم ب آرزوهام و هدفم برسم و بچمم همینو یاد میدم ن فداکاری های من دراوردی و زبونی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منکه شاغلم و افتخار میکنم بخودم ک تونستم ب آرزوهام و هدفم برسم و بچمم همینو یاد میدم ن فداکاری های م ...

بچتو کی نگه داری کرد و شما رفتی سرکار؟مهد پرستار مادر ...کدوم؟

من دوس ندارم شاغل بشم  میدونم  زود خسته میشم  و اینکه میترسم از خودم غافل بشم و اینکه حتی نامزدم میگه دوس ندارم تو جمع آقایون باشی روحیه ات مردونه میشه  . کلا خودمم علاقه ندارم 

بچتو کی نگه داری کرد و شما رفتی سرکار؟مهد پرستار مادر ...کدوم؟

مامانم 

خودشم راضیه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بنظر من نظر شخصیم

زنی که تصمیم داره بره کار کنه نباید بچه دار شه

کلیشه ایی حرف نزنین که زن مستقل خوبه و فلان

اولویت بزرگ کردن بچس و تربیت و شخصیت بچه تا چهار پنج سالگیش شکل میگیره

حالا میخوای این تربیتو بدی دست مربی مهد یا خودت تربیت کنی؟

من خودم مربی مهد کودک بودم بنظرم اشتباهه محضه

زنی که بچه پار میشه باید حداقل تا هفت سالگیه بچه قید کار کردنو بزنه