2777
2789
عنوان

چرا همه خانوما میگن شاغل نشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست
مامانم  خودشم راضیه

من ولی کسی. رو ندارم نگه داره .مامانم هزار جور منت میزارع .من ۲تا بچه دارم مهد کودک بهتره براشون.تاپیک قبلم کامل تر توضیح دادم .میشه بخونی نظر بدی؟ 

حداقل دو سال باید پیش مادرش باشه تا اعتماد و زیر بنای دلبستگی ایمن بچه شکل بگیره 

بعد از دوسالگی هم پاره وقت کار کردن خوبه اما جوری که وقتی پیش فرزندتون هستید کیفیت ارتباط بالا باشه 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ولی کسی. رو ندارم نگه داره .مامانم هزار جور منت میزارع .من ۲تا بچه دارم مهد کودک بهتره براشون.تاپ ...

اگه کامل صحبت میکنن و اتفاقات روزانه رو برات تعریف میکنن میتونی مهدم بزاری عزیزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

افرین.زنای خارجی همه شاغلن.ایران اکثرا وابسته به همسر هستن

واسه همینه همیشه ضربه میخورن دیگه

و آینده نامعلومی دارن

یا باید بدبختی 

تحمل کتن 

دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اگه کامل صحبت میکنن و اتفاقات روزانه رو برات تعریف میکنن میتونی مهدم بزاری عزیزم

بچه اولم تو ۵سال هستش و عاشق مهد کودکه و کامل تعریف می‌کنه و هوش و درکش عالیه ولی لکنت زبان ارثی گرفته که باید بره گفتار درمانی از اول ماه.

دومی دو سالش تموم شده تازه،هنوز حرف نیفتاده تک و توک میگع،قطعا مهد خوبه برا زبونش.

ولی مشکلم تداخل گفتار درمانی با شاغل شدن و مهد کودک هستش.گفتار درمانی این وسط معضل شده 

بچه اولم تو ۵سال هستش و عاشق مهد کودکه و کامل تعریف می‌کنه و هوش و درکش عالیه ولی لکنت زبان ارثی گرف ...

دومی براش زوده عزیزم 

و با پزشک صحبت کنید گاهی مهد و روابط اجتماعی تاثیر مثبت میذاره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دومی براش زوده عزیزم  و با پزشک صحبت کنید گاهی مهد و روابط اجتماعی تاقیر مثبت میذاره

گفتار درمان میگه بهتره اول درمان بشه بعد بره مهد .

صبح میخواستم یه شرکت معتبر برای مصاحبه کارآموزی برم...موندم برم یا نرم.😔

خب بچه منم کوچیکه ۲ سالش تموم شده وارد۳ سال شده.مهد اجاره داره بره طبق قانون مهد 

شما خودت خوب فکر بکن ببین تصمیمت چیه. اگه گیر کردی از یه مشاور حاذق تصمیم بگیر به نظرات اینجا اکتفا نکن 

زیبایید اما خالی هستید؛ نمی‌شود برایتان مرد.