2777
2789
عنوان

شب اول

2100 بازدید | 58 پست

سلام دوستان ظهر بخیر

من دیشب عروسی کردم و الان خیلی کمرم درد میکنه 

فقط دقیق نمیدونم که کامل هایمن پاره شده یا نه؟

یه شهر دیگم و دکتراشم از من دورن

یه نظریه میزارید لطفا ممنون

ترشح یا خون از واژنتون اومده؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیست چیزی پاره بشه،،فقط عضله های دیواره ی منقبض و منبسط می شن،،اون درد برای اونه،،یه اسم هایمن شنیدین ولی نمی دونین هایمن فلسفه اش با اون چیزی که از قدیم می گفتن فرق داره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
بیشتر ببینید
قرار نیست چیزی پاره بشه،،فقط عضله های دیواره ی واژن عادت می کنن،،اون درد برای اونه،،یه اسم هایمن شنی ...

عزیزم درسته و منم خودم همه رو حفظم ولی نمیدونم الان شما متاهلی یا مجرد اما اینو صادقانه میگم بدونی وقتی دخول صورت میگیره به یجایی میرسه که خودت حسش میکنی یه مانعی وجود داره و یواش و اروم کنار زده میشه 

عزیزم درسته و منم خودم همه رو حفظم ولی نمیدونم الان شما متاهلی یا مجرد اما اینو صادقانه میگم بدونی و ...

من متاهلم و عزیزم اون چیزی که حس می کنی پاره شدن هایمن نیست،،به خاطر عضلات دیواره ی واژنه که می خواد لوله ی واژن باز بشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
بیشتر ببینید
خب عزیزم خانوم شدنت مبارک .اما خدایی خوبه خجالت نمیکنین که از شب عروسی تونم تو سایت میگین.من حتی به ...

فدات قربونت برم

اول حس کردم دارم مسخره میشم

تاپیک رو قفل کردم ولی وقتی اومدم و نظرتو خوندم خوشحال شدم یکی مثل شما اینطور صحبت میکنه

عجب

بله!!☺☺

بیشتر ببینید