2777
2789
عنوان

شب اول

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 58 پست
يه كش مو رو تصور كنين اون كش دقيقا عين وروديه واژنه وقتي چيزي وارد ميشه اون ديوارهاش حالت كش اومدن د ...

نه عزیزم نظرت کاملا اشتباهه 

فشار نزدیکی یک هزارم فشارم زایمانه ولی حین زایمان هییییچ خونی نداریم تا جدا شدن جفت 

ب دکترای اینستا زیاد اعتماد نکن 

هایمن وجود داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غم مخور که خبری نیست .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متولد ۸۳ هستی؟

سوال منم هست

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بله بپرس.

عزیزم من خواهرم متخصص زنانه وکاملا میفهمه طرف از قبل رابطه داشته یانه این چرت وپرتایی که جدیدا میگن همش فریبه که یسری دختره بدبخت گول بخورن وازدستش بدن،اگه میخوای بگی مهم نیست بود ونبودش بحثش جداس تااینکه بگی نداریم

همسرم تا الان هی صبر کرده بود و خلاصه که دوست نداشتم تو عقد کار دست خودم بدم  بعد الان که دیگه ...

راحت باش عزیزم .اما احتمالا امشب هم که رابطه داشته باشی یکم لکه بینی داشته باشی که اونم طبیعیه نترس

از مجموعه نظریات جدید که چند وقته برای شستوشوی مغزی نوجوونای ایرانی طراحی شده  تا دیگه همون تر ...

دقیقا همینطوره،هدفشون همینه دکترکه هیچی حتی پسراهم میتونن تشخیص بدن طرف باکرس یانه،خودشو گول میزنن،تو یه کشوری مث ایران که فرهنگا سنتی هست وداشتن ونداشتن پرده سرنوشت یه دخترو رقم میزنه متعقد نبودن به بکارت احمقی به حساب میاد

عزیزم من خواهرم متخصص زنانه وکاملا میفهمه طرف از قبل رابطه داشته یانه این چرت وپرتایی که جدیدا میگن ...

خواهر توام دکتر همین سیستمه و معلومه چرا می گه می فهمم چون سودش توشه،،باکرگی یه صفته نه یه عضو بدن،،خواهر تو هم یکی مثل بقیه ی دکترا که یه عمره دامن زدن به جهالتا،،هر وقت درک کردی فرق یه صفت و عضو چیه بیا با هم حرف بزنیم راجبش.😏😏

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
نه عزیزم نظرت کاملا اشتباهه  فشار نزدیکی یک هزارم فشارم زایمانه ولی حین زایمان هییییچ خونی ندا ...

دكتر اينستاگرامي ديگه چيه ؟؟😂😂🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️من خودم رشتم مامايي بوده

خدايي مذهبي ها تو ايران ديگه دارين حال بهم زنميشين

من فك ميكردم نسل زن هاي زن ستيزي مثل شما منقرض شده كه شكر خدا مثل اينكه هنوز نشده

عزیزم درسته و منم خودم همه رو حفظم ولی نمیدونم الان شما متاهلی یا مجرد اما اینو صادقانه میگم بدونی و ...

کاااااملا درسته منم موافقم.خود منم همین تجربه رو دارم منتهی نمیدونم چ اصراریه ی عده میگن نیس

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

خواهر توام دکتر همین سیستمه و معلومه چرا می گه می فهمم چون سودش توشه،،باکرگی یه صفته نه یه عضو بدن،، ...

وقتی یه بیسوادی وخودتی ازدکترمملکت بیشترمیدونی🤣🤣🤣نه اعتماد بنفستو دوس داشتم