2777
2789
عنوان

شب اول

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 58 پست
فدات قربونت برم اول حس کردم دارم مسخره میشم تاپیک رو قفل کردم ولی وقتی اومدم و نظرتو خوندم خوشحال ...

فدات عروس خانوم گل.

سعی کن همین هفته که هفته اوله سردی جات نخوری 

کاچی اگه میتونی بخوری درست کن بخور خیلی خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قربونت بلافاصله نبوده که ۴شب از عروسی گذشته

آخه نوشتی دیشب عروسیم بود 😀

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
فدات عروس خانوم گل. سعی کن همین هفته که هفته اوله سردی جات نخوری  کاچی اگه میتونی بخوری درست ...

من لرم 

و برای این مواقع زیره جوش درست میکنیم میخوریم که مامانم برام گذاشته بود تو چمدون

پس دکترا چرا دروغ میگن

چون سودشون توشه،،الان روابط جنسی قبل از ازدواج زیاد شده،،در کنارش باکرگی هم براشون اهمیت داره خب برای ترمیم بکارت می دونی چند تا مراجعه کننده دارن،،اگه اینستاگرام داری پستای پیج این دکتر رو ببین،،خواستی ازش خودت بپرس بهت می گه،،ایران هم نیست آمریکا ست ولی چون عملای تغییر جنسیت انجام میده سر در میاره.

drahamidian

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
میتونم باهات راحت تر باشم یه سوال بپرسم؟؟

بله بپرس.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
چون سودشون توشه،،اگه اینستاگرام داری پستای پیج این دکتر رو ببین،،خواستی ازش خودت بپرس بهت می گه،،ایر ...

ممنون

بخدا شاید باورت نیاد منو یطوری ترسونده بودن که اصن نگم برات رفته بودم واسه معاینه عفونت و این چیزا که یهو گفت عجب پرده ای رستم میخواد هاااا

من ضعف کردم درجاااا🤣🤣

من متاهلم و عزیزم اون چیزی که حس می کنی پاره شدن هایمن نیست،،به خاطر عضلات دیواره ی واژنه که می خواد ...

از مجموعه نظریات جدید که چند وقته برای شستوشوی مغزی نوجوونای ایرانی طراحی شده 

تا دیگه همون ترس از دست دادن بکارتم نداشته باشن و راحت با پسرا رابطه برقرار کنن 

چرا شما همه چیزو باور میکنید؟! 

اتفاقا دقیقا پرده بکارته 

و پرده بکارتم وجود داره

و دقیقا هم یه لایه است که با رابطه از بین میره و هرگز برنمیگرده 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
نوشته بود عروسی کردم منظورش همون رابطه عزیزم

چه جالب 😆

ممنون بخدا شاید باورت نیاد منو یطوری ترسونده بودن که اصن نگم برات رفته بودم واسه معاینه عفونت و این ...

یا خدا.😂😂اصلاً ربطی به این چیزا نداره ک،،مهم آمادگی بدنه.

یا خدا.😂😂اصلاً ربطی به این چیزا نداره ک،،مهم آمادگی بدنه.

خدا یه جوری جوابشو بده ایشالله بخدا دیشب اولش داشتم از ترس میمردم بعد دیدم اصن هیچی نیست که 😅🤣