2777
2789
عنوان

حالم خرابه دلم میخادفقط گریه کنم

206 بازدید | 28 پست

ازتنهایی توخونه افتادم فقط شوهرم سرکار خونه مادرشوهرم کنارمه ولی جوری رفتارکرد که نرم خونش هیچ وقت تاحالانکفته تنهایی شوهرت نیس بیااینجاخدالعنتتش کنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه شرایط خوبی. منم قبلا تو خونه تنها میموندم چقدر بدم میومد فامیلای خودم یا شوهرم میگفتن بیا پیش ما.بابا تنهایی ب این خوبی به این باحالی

دردم از یار است و درمان نیز هم
ی چیزی بگم عزیزم از مادر شوهر انتظار محبت نداشته باش ک فقط خودت دلت میشکنه من ک مادرشوهرم رسما جلو خ ...

دقیقا .مادرش و پدرش جلوی من گفتن برای جاری بزرگم .مهم نیست نمیاد پسرم مهم ه برامون 

دقیقا .مادرش و پدرش جلوی من گفتن برای جاری بزرگم .مهم نیست نمیاد پسرم مهم ه برامون 

منم اولش خیلی دلم شکست ولی الان دیگه برام عادی شده و دیگه باعث شده انتظار و توقعی ازش نداشته باشم. خوش باشن با داماداشون ببینیم چ گلی ب سرشون میزنن داماد😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز