2777
2789
عنوان

حالم خرابه دلم میخادفقط گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 28 پست
ولشون کن .‌پاشو یک چایی بزار . بشین فیلم ببین بخور .تخمه بخور . بزار بدونن مهم نیستن برات

بخداهمجاتعریفم میکنه پشت سرم ازم راضین ولی یه ذره آدمی نداره خودش اصلابهمون زنگ نمیزنه ن من ن ب شوهرم  ماتنهاییم نمیگه بیاییداینجا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عروس بدی نبودم براش همیشه تعریف میکنه ولی سرد بی معرفت

خب شاید رفت و آمدی نیس ببین منم تو یه ساختمون بزرگ شدم با خانواده بابام در عین اینکه خیلی صمیمی بودیم باهم یه موقع هاحوصله هیچ کدومشون رو نداشتم مثلا بعضی وقتا پایین هر اتفاقی میوفتاد نمی‌رفتم سر بزنم چون فقط حوصله نداشتم شاید اونم تنهایی راحت تره

منم اولش خیلی دلم شکست ولی الان دیگه برام عادی شده و دیگه باعث شده انتظار و توقعی ازش نداشته باشم. خ ...

مطمنم خودش هرجوربامنه مادرشوهر دخترش بادخترش هست  اونم مادرشوهرش مهلت نمیده چوب خداصدانداره

خب شاید رفت و آمدی نیس ببین منم تو یه ساختمون بزرگ شدم با خانواده بابام در عین اینکه خیلی صم ...

ن بابا شبانه روز فامیلا خودش خونشن همیشه خدا برادراش خواهراش اونجان کلت کاروانسرای خونشون فقط مارونمیگن

مطمنم خودش هرجوربامنه مادرشوهر دخترش بادخترش هست  اونم مادرشوهرش مهلت نمیده چوب خداصدانداره

دقیقا..من ک هردفعه دلمو میشکنه با رفتاراش و حرفاش فقط ب خدا می‌سپارم میگم خدایا من ازش گذشتم ولی ازش نگذر بذار بفهمه شکستن دل چ دردی داره..من خیلی تلاش کردم دوسم داشته باشه ولی نشد💔بهم گفت من اصلا عروس برام مهم نیست ن تو مهمی ن اون یکی عروسم.. یجوری اون روز دلمو چزوند ک مطعمنم کارماشو پس میده 

دقیقا..من ک هردفعه دلمو میشکنه با رفتاراش و حرفاش فقط ب خدا می‌سپارم میگم خدایا من ازش گذشتم ولی ازش ...

اره یه عروس گیرش امد بعدازمن کلا فتنه سلیطه هرروزدعواداره باهاش حتی موها هم گرفتن هزارفش دادش گفتم هرچی من مظلوم بودم قدرندونستی 

اره یه عروس گیرش امد بعدازمن کلا فتنه سلیطه هرروزدعواداره باهاش حتی موها هم گرفتن هزارفش دادش گفتم ه ...

خوبش شد قدر آدم خوب و احترام رو نمیدونن انگار هرچی احترام بذاری بیشتر ب چشمشون نمیای..ی آدم بدجنس مث خودشون براشون خوبه 

خوبش شد قدر آدم خوب و احترام رو نمیدونن انگار هرچی احترام بذاری بیشتر ب چشمشون نمیای..ی آدم بدجنس مث ...

اره روزی صدبار میگه غلط کردم این چی بود پسرم گرفت بس فش میدشون میترسن ازش دیگه حرف بزنن

منم گاهی شبا تنهام از خدامه نفهمن و نیان ببینن تنهام  دنبال دردسری میخوای بری اونجا چیکار باید مث مجسمه بشینی یا براشون چای و میوه بیاری سرتم زیاد تو گوشی نباشه اخبار مورد علاقه پدرشوهرم گوش کنی

صدسال نمیخوام تنهاییمو مادرشوهر پدرشوهر پر کنن😒

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اره روزی صدبار میگه غلط کردم این چی بود پسرم گرفت بس فش میدشون میترسن ازش دیگه حرف بزنن

آره دیگه چوب خدا صدا نداره...دمش گرمک  ی کاری کرد ک دیگه جرئت نکنن حرفی بش بزنن.. من خودم چون همسرم دوس دارم ب احترام‌ اون هیچی بش نمیگم وگرنه دلم میخواد موهاشو بگیرم تو دستم چنان بتابونم تا بترکه 😂💔دلم پره ازش عجوزه ی بدجنس 

آره دیگه چوب خدا صدا نداره...دمش گرمک  ی کاری کرد ک دیگه جرئت نکنن حرفی بش بزنن.. من خودم چون ه ...

اره اون نشوندشون سرجاش کلا میترسن ازش قدرت حرف زدن ندارن فهمیدن من چقدخوب بودم همجامیگن ولی آدم نیستن حقشونه

اره اون نشوندشون سرجاش کلا میترسن ازش قدرت حرف زدن ندارن فهمیدن من چقدخوب بودم همجامیگن ولی آدم نیست ...

قدر زر زرگر شناسد عزیزم... همین ک فهمیدن چقدر خوب بودی و آروم بازم خوبه حداقلش اینه بات دشمنی نمیکنن