2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار برای شکایت از کسی رفتم.

خیلی خوف داشت. اصلا شبیه دادگاه هایی که تو تلوزیون میبینی نبود. یه اتاق کوچیک بود و یه حاج آقای بداخلاق و خیلی جدی نشسته پشت یه پیشخوان ومنم این ور.

گفتم میشه همسرم هم بیاد، گفت نه، گفت در اتاقم باز بذار.

اصلا اجازه ی حرف اضافه هم نمیداد، فقط سوال هاشو جواب میدادم.

من شاکی بودم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من یه بار برای شکایت از کسی رفتم. خیلی خوف داشت. اصلا شبیه دادگاه هایی که تو تلوزیون میبینی نبود. ی ...

سلام. ببخشید قاصی فقط ازشما سوال میپرسه؟ واجازه نمیده جریان راخودتون تعریف کنید؟ چه سوال‌هایی میپرسه؟ اگه میشه راهنماییم کنید. 

❤️❤️

سلام. ببخشید قاصی فقط ازشما سوال میپرسه؟ واجازه نمیده جریان راخودتون تعریف کنید؟ چه سوال‌هایی میپرسه ...

جزئیات و ماجرا توی شکوائیه هست. قاضی فقط سوال هایی برای روشن تر شدن ماجرا می پرسه و شما جواب میدی. 

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
جزئیات و ماجرا توی شکوائیه هست. قاضی فقط سوال هایی برای روشن تر شدن ماجرا می پرسه و شما جواب میدی.&n ...

من خیلی حرف زن نیستم. میترسم سوال‌هایی خارج ازموضوع بپرسه وگیج کننده. مثلا رف مقابل تهمت زده به مابیخودی وبخاددروغهاش را به کرسی بنشونه. 

❤️❤️

من خیلی حرف زن نیستم. میترسم سوال‌هایی خارج ازموضوع بپرسه وگیج کننده. مثلا رف مقابل تهمت زده به مابی ...

نه قاضی که بازپرس نیست.

بین من خودم بخاطر افترا و نشر اکاذیب از کسی شکایت کردم. پیام های طرف رو که تهمت زده بود، پرینت گرفته بودم و بردم دادگاه. قاضی اونها رو دید. تو شکواییه هم نوشته بودم نشر اکاذیب، قاضی گفت مدرکت چیه؟ گفتم همه جا پشت سرم صحبت کرده. گفت تو گروه واتس اپ و... بوده؟ مدرک داری؟ گفتم نه تلفنی بوده ولی میتونن بیان شهادت بدن. همین بود صحبت هامون

نه قاضی که بازپرس نیست. بین من خودم بخاطر افترا و نشر اکاذیب از کسی شکایت کردم. پیام های طرف رو که ...

بعدمجازاتش چی بود؟ منم هم فیلم دارم. هم اینکه فحاشی میکنه ومیگه ک و ن دا باچاقو پ ا ر ه میکنم. به نظرت مجازاتش چیه؟ 

❤️❤️

بعدمجازاتش چی بود؟ منم هم فیلم دارم. هم اینکه فحاشی میکنه ومیگه ک و ن دا باچاقو پ ا ر ه میکنم. به نظ ...

فک کنم جریمه نقدی باشه. ولی خب برای طرف سو سابقه میشه و خیلی کارها نمیتونه انجام بده.

من که آخرش رضایت دادم.

فک کنم جریمه نقدی باشه. ولی خب برای طرف سو سابقه میشه و خیلی کارها نمیتونه انجام بده. من که آخرش رض ...

منم دلم میخاد رضایت بدم. ولی میبینم هرکاری دلشون خاست انجام دادن وهرچی تهمت وفش بودبه خودم وخانواده دادن. دادگاه چه مدتی طول میکشه؟ میگن یکسال بایدبری وبیای راسته؟ 

❤️❤️

منم دلم میخاد رضایت بدم. ولی میبینم هرکاری دلشون خاست انجام دادن وهرچی تهمت وفش بودبه خودم وخانواده ...

منم تا وقتی عذرخواهی نکرد و بدگویی هاشو تمام نکرد، رضایت ندادم. 

اول میری دفتر خدمات الکترونیک و شکایت رو ثبت می کنی، حدودا ۱هفته بعد کلانتری صدات میکنن که مدارکت رو ببری و اونجا هم یه فرم پر کنی، برای من حدودا ۲ ماه بعدش ابلاغیه دادگاه اومد که رفتم پیش قاضی و همون موقع هم برای اون احضاریه رفت که دیگه وقتی رفت دادگاه به غلط کردن افتاد و به پام افتاد و صدتا واسطه فرستاد که رضایت بدم و منم که فقط همینو می خواستم، رفتم رضایت دادم و پرونده بسته شد.