بچه هایه مانتو بارونی گرفته بودم زرشکی ازرنگش خوشم نمیاد میخوام بدم مشکیش کنن بنظرتون بدمیشه؟واینکه رنگ زرشکی رومیتونن صورتی یاسفید هم کنن یانه😁 یه نفر گف که مشکی نکن بعد اینکه میخوری رنگش میره بدمیشه
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
من داشتم . مانتوم نو بود تازه خریده بودمش خیلی خوشگل بود رنگش سبز شیک بود . مال آنزمان بود ک رنگ سبز بیرون مورد دار شد نتونستم بپوشم دادم رنگرزی هم خراب شد انگار کهنه دست سوم شده و همین بو میداد گذاشتم کنار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رنگش نمیره اخه یه نفر گف مشکی یجوریه هرچقد بشوری رنگش میره یه مشکیه بدمیشه
رنگش نمیره ولی مشکی پررنگ نمیشه
یه مشکی معمولیه
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️