2777
2789

بچه هایه مانتو بارونی گرفته بودم زرشکی ازرنگش خوشم نمیاد میخوام بدم مشکیش کنن بنظرتون بدمیشه؟واینکه رنگ زرشکی رومیتونن صورتی یاسفید هم کنن یانه😁 یه نفر گف که مشکی نکن بعد اینکه میخوری رنگش میره بدمیشه

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

رنگ روشن که نمیتونی 

همون مشکی باید بکنی 

اره خوب میشه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

من داشتم . مانتوم نو بود تازه خریده بودمش خیلی خوشگل بود رنگش سبز شیک بود . مال آنزمان بود ک رنگ سبز بیرون مورد دار شد نتونستم بپوشم دادم رنگرزی هم خراب شد انگار کهنه دست سوم شده و همین بو میداد گذاشتم کنار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ روشن که نمیتونی  همون مشکی باید بکنی  اره خوب میشه

رنگش نمیره اخه یه نفر گف مشکی یجوریه هرچقد بشوری رنگش میره یه مشکیه بدمیشه

من داشتم . مانتوم نو بود تازه خریده بودمش خیلی خوشگل بود رنگش سبز شیک بود . مال آنزمان بود ک رنگ سبز ...

واقعا ینی رنگش بد میشه؟

رنگش نمیره اخه یه نفر گف مشکی یجوریه هرچقد بشوری رنگش میره یه مشکیه بدمیشه

رنگش نمیره ولی مشکی پررنگ نمیشه 

یه مشکی معمولیه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

رنگش نمیره ولی مشکی پررنگ نمیشه  یه مشکی معمولیه

عزیرم توتاحالا لباستو دادی رنگرزی میترسم بدم رنگش یه مشکی بدبشه 🙄

برا من ک بد شد . من لباس نو تحویل دادم لباسی تحویل گرفتم انگار سه سال دائم استفاده شده

وای چه بد پس ندم همون زرشکی بمونه بهتره من تاالان اصن نپوشیدم ۲ماهه گرفتمش بعدا پشیمون شدم میخوام بدم مشکیش کنن اونم گفتا مشکیرو هرچقد بشوری رنگش میره یه مشکی بدمیشه

عزیرم توتاحالا لباستو دادی رنگرزی میترسم بدم رنگش یه مشکی بدبشه 🙄

من لباس مشکیم روش لک افتاد مجبور شدم بدم 

از رنگش راضیم 

حالا برای شما رو نمی دونم 

به جنس هم بستگی داره