2777
2789
عنوان

نظر شما حق با کدوم عروس

312 بازدید | 35 پست

چند سال پیش اینا به فاصله چند ماه ازدواج میکنن پدرشوهر میگه من یه زمین تو روستا دارم که فقط ۵دقیقه با شهر خودمون راه عروس دومی قبول می‌کنه زمین برمی داره با کمک پدرشوهر درست میکنن ومجبور میشه طلاهاشم بفروشه عروسه واس درست شدن خونه.عروس اولی میگه من تو روستا بشینم اصلا امکان نداره پدرشوهر هم زمین میفروشم اینا خونه رهن میکنن ۱۵۰میلیون حالا چند سال گذشته پدرشوهر هم همون خونه که تو روستا ساختن به نام پسرش و عروسش کرد گفته چون طلا فروخته حالا عروس اولی دعوا راه انداخته شما اونموقع نگفتی به نامتون میکنم من قبول ندارم شما فقط۱۵۰به من دادین ولی ملک اینا دومیلیارد شده  پدرشوهر هم گفته من همون زمین به خاطر شما فروختم به خاطر اینکه راضی باشین ۱۰۰تومن نقد دارم بهتون میدم همین اما اینا قبول نکردن نظر شما حق با کیه؟عروس اول بد عروس دوم نفرین کرده گفته خوشی نبینی الان عروس دوم نگرانه ناحقی شده باش

میشه باورکن خیلی زود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروس اول بسیااااار پرو تشریف داره 

نفرینش هم دامن خودشو میگیره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عروس دوم عاقل بوده 

عروس اول هیچ حقی نداره اگه خیلی ناراحته دسته بیل بدن بهش😒😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

وا چ ناحقی عروس اولی دمش گرم زندگی جمع کن بوده تونسته ساخته حقشه ک بنامشون باشه دومیه چرت و پرت میگه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥