سلام بچه ها من ی کاری دستمه و رییسم داده انجام بدم اونم قول دادم بش ۳ ماه تکمیلش کنم این کار ار چند بخش تشکیل شده ک واسه یکی از بخش هاش باید ی نفر دیگه همکاری باهام کنه و رییسم اونو بهم معرفی کرد رییسم میگه اوایل ک منو معرفی کرده زرف مقاومت کرده اما بعد راضی شد هماهنگ شه باهامون وقتی هم باهاش تماس گرفتم ی طوری بود و حتی اون روز گفت مشغوله و شب تماس میگیره باهام ک تماس نگرفت و روز بعدش رییسم دوباره پیگیری کرد تا اون آقا تماس بگیره ک من چون کارش رو دیده بودم پسندم نبود برای اطمینان بررسی اون بخش کار رو سپردم ب کسی ک تخصصشو داره و دقیقن طبق چیزی ک حدسشو میزدم کار اون شخص افتضاحه و اون شخص بهم زنگ زد و چنتا سوال تکنیکی ازش پرسیدم و دیدم با من من جواب میده و جواباش اشتباهن بعد ب ریییسم زنگ زدم و قضیه رو گفتم و گفت ای کاش میزاشتید با حال مثبت و خوب جدا شیم (در حالی ک بیتشر ی ساله اونو معطل خودش کرده) بهش گفتم ک من چیزی نگفتم فقط ایراداتشو گفتم و گفتم کارای شما مورد تایید من نیست و باید در موردتون با رییس حرف بزنم و نتیجه نهایی رو ایشون خدمتتون ارسال میکنه رییسم هم باش کسی ک من بهش معرفی کردم حرف زد و گفت فردا باید بر سر هزینه توافق کنن و انگاری خوشش اومده حالا بنظرتون رفتار من بد بود آخه رییسم گفت سعی کن با خوبی از بقیه جدا شی منم چیزی ب کسی نگفتم فقط ب اون شخص گفتم کارای شما مورد تایید من نیست و ایراداتشو گفتم