2777
2789

من هر روز هر 24 ساعت دارم فکر میکنم به یه چیزی و گریه میکنم💔اصلا بهم ریختم چند وقته 

چیکار باید بکنم که خوب شم؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون فکرتون دائم به گرفتاریا و مشکلاتتونه 

من فقط 15 روز دائم فکر میکردم و حواسم ن به خودم بود ن به درسام نه به زندگیم، ولی یهو به خودم اثمدم دیدم بخاطر فاکینگ 15 روز چقد عقب افتادم و دائم داشتم از خودم و زندگیم غافل میموندم ازون روز به بعد دارم جثری زندگی میکنم که فقط پنج دیقه قبل خثاب فرصت فکر کردن بهش رو داشته باشم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
از وقتی مدارس شروع شده افسرده ترم شدم

چقد منییییی

چندمی؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
دوازدهم  واقعا دلم میخاد بشینم زار زار گریه کنم هم از لحاظ درسی روم فشاره هم از لحاظ بچه های م ...

خود منی.... 

منم همین طور من از اول مهر افسرده شدم بخاطر همینا💔

الانم دارم دنبال مدرسه غیر حضوری میگردم خداکنه پیدا کنم

نمیتونی بری مدرسه جدید؟ 

غیرحضوری فکر نکنم باشه💔

بخدا دلم میخاد بشینم گریه کنم اصلا تصور اینکه نه ماه برم مدرسه وحشتناکه

اخرین ساله 

تحمل کن میگذره😘