2789
عنوان

شوهر‌پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 46 پست
میگه مادرت از پیش باجناق ب خواهرم فهش داد.  آبرومو بردی.  گفتم خونکاده تو توی مردم ابروت ...

به نظرم دوستت نداره جدا بشی بهتره

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگه من برم درخواست بدم و اندازه سکه هم مال دارم بدم مهریه.  دادگاه یکطرفه انجام میده؟

مهریه ات چقدره؟ اون اگه پول داشت خونه می گرفت!

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

خوته داره زمین مسکونی و کشاورزی داره.

خونه هم خواهربرادرای مجردش هستن.و بهش میگن مال ماست.

دل زنتو خوش نکن. ما هنوز مجردیم.

از شوهرم بزرگترن و خواهربرادر دیکه هم دارن.

شوهرم شده پدر. 

اونا ناموسشن فقط.

موقعی ک بمن فهش میدادن دفاع نمیکرد حساس نبود..پشتم نبود

۵۰ سکه خودشون گذاشتن. وما گفتیم میخوایم زندگی کنیم. پس ملاک نیست. بهم میگن پولدوست.

اگه پول مهم بود با پولدار ازدواج میکردم 

اگه مهریه مهم بود تعداد زیاد میزاشتم 

می گم چه قدر قضیه پیچیده س، یه جلسه بزارین و از قبل هم بگید برای حفظ رابطه تونه، بگید خانواده ها بیا ...

جلسه گذاشتیم گفتیم برا حفظ رابطه. 

مادرم اومد گفت دادایتون حساسه زندگیشو یکار کنیم بهتر بشه حساسیتش بره.اونا بجا اینکه همکاری کنن 

برعکس عمل کردن برای از بین بردن رابطه

اونا با مادرم دعوا افتادن گفتن دخترت چ تحفیه ایه؟؟

بشوهرم گفتن ک مادر خانومت چاک دهنش باز میکنه.

ابروتو میبره و....

بعد تا دیدن شوهرم حساسه  گفتن از زنت مدرک داریم و....

شوهرم بهم شک کرد گفت طلاق.

بهش گفتم چرا شک کردی میگی طلاق  اونم با ی حرف از رو دشمنی.چ اعتمادی.

گفت مگ ب خودت شک داری؟گفتم ن تو میگی طلاق یعنی چی

۵۰ سکه خودشون گذاشتن. وما گفتیم میخوایم زندگی کنیم. پس ملاک نیست. بهم میگن پولدوست.  اگه پول م ...

۵۰ سکه هم حدود یک و نیم میلیارده، اگه اینقدر پولداره که همچین رجزی می خونه دندش نرم بده، ولی مطمئن بلش داره قپی میاد، دلتو به خدا بسپار ازش بخواه هرچی صلاح دنیا و آخرتته برات رقم بزنه، یه وقتایی خدا برای بنده اش چیز بهتری می خواد

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
۵۰ سکه هم حدود یک و نیم میلیارده، اگه اینقدر پولداره که همچین رجزی می خونه دندش نرم بده، ولی مطمئن ب ...

قپی میاد یعنی چی.

الانم ا مده دنبالم میگه من پامو توخونه شما نمیزارم.

گفتم پس منم دیگه خونتون نمیام. ولی هستم خونشون الان

میشه بگی چرا طلاق نمیگیری؟ فقط یه علت بگو که چرا طلاق نمیگیری؟

بعد میگه طلاق بگیرم. با ماشین فا حشه ميارم دم در خونشون....

و یا اینکه خدا کنه بمیری من سریع زن بگیرم بیام دم در خونتون جشن بگیرم مادرتم بمیره و 

بمیری ن طلاق ن مهریه هیچی راحتم.

و.... کلی حرف دیگه

گفت طلاقت میدم‌میرم‌زن خارجی میگیرم.  مهریه میدم.  گفتم تو ک میتونی مهریه بدی چرا  ن ...

گفت طلاقت میدم... حرفش کاملا دروغه فقط داره برات قلدری میکنه مرد که با زن تعارف نداره بخواد طلاق صاف میره دادگاه همه مهریه زن میده و میگه بفرما ، سگی که پارس میکنه گاز نمیگیره مرد که تهدید میکنه عمل نمیکنه میرم زن خارجی میگیرم هم دروغه.... این دوره زمونه کسی مادر آدم ضبط و ربط نمیکنه بهتر از تو گیرش نمیاد...... گفتی پول مهر زن خارجی بده واسه من خونه بگیر این یعنی من زن ساده ام و حرفات باور کردم بلانسبت شما عذر می خوام یعنی من خرم بیا سوارم شو این حرفتم بد بوداز موضع ضعف حرف زدی.... من خانوادتم دوست دارم ببخشید یعنی به شوهرت گفتی عین سگ ازت ترسیدم هر غلطی بخوای برات می کنم هر باجی بخوای میدم نفقه نمی خوام عروسی نمی خوام بلا تکلیفیم اشکالی نداره فقط بزار باشم با این حرف خودتو پیشش نابود کردی شوهرت دیگه ببخشید محل سگ بهت نمیزاره ببخشی رک میگم که دقیقا بفهمی چی میگم چون شما از اون دسته آدمایی که هیچچچچچچی نمی دونه و کسی هم ازش نمی پرسم داری چکار می کنی و راهنما هم نداری حرفام گستاخانه مطرح میشه ولی شاید منظورم بهتر برسونه بازم معذرت می خوام حلالم کن