2789
عنوان

شوهر‌پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 46 پست

پست اولت خوندم گفت ناراحت بودم و اعصبانی به خانوادم گفتم بهم چی میگن اونام به تلافی کار که با شما کردن به خواهر پسر جلوش توهین کردن بعد شوهرت اعصبانی شده و به شما پرید و تو گفتی اونا از حرفت سو استفاده کردن تو گناهی نداری! این بدون تو بخاطر اینکه نادانی آدم گناه کاری هستی نادانی بزرگترین دشمن انسانه یک زن باید دانا باشه اگر نیستی پس بدستش بیار! اولین دانایی :شوهرت همیشه باید از خانوادت حساب ببره خانوادت تفکرشون حمایت از شما بوده این بدون خانواده اگر پشتت در نیاد شوهرت و خانوادش تو رو به خواری می برن و نابود میشی باید می گفتی خانوادم بخاطر رفتار خانوادت نارحتن شما جگر گوششون اذیت کردین تازه من بهشون چیزی نگفتم اگر می گفتم که واویلا بود! شوهرت باید از خانوادت بترسه تا هواتو داشته باشه پس گندشون کن البته فکر کنم خانوادتم ساده ان که سادگی در زمانه ما خطرناکه.... شوهرت حق نداره مسائل بینتون به دیگران بگه خوب کردی برخورد کردی،کسی زیاد تهدید میکنه رو جدی نگیر تهدید یعنی طلاقت میدم زن میگیرم و آزار روحی وقتی با هم همراهن اسمش قلدریه شوهرت برات قلدری کلامی میکنه آدم های قلدر قدرت ندارن خانواده شوهرت برای تو و شوهرت قلدری میکنن من دیدم قلدری با قلدری جواب میدن که شما خانم محترم قلدر نیستی ولی می تونی قلدر بشی توجه کن که شما خودت خرابکاری کردی شوهر شما به نظر گرم میاد و آدم گرم نمی تونه زیاد قهر کنه یا قهر طولانی کنه مجبور بیاد آشتی پس این یعنی شما قدرت داری خبر نداری دو روز که ازت بی خبر بمونه آسمون به زمین میدوزه نامزد از زن قوی تره چرا چون دست شوهر کم و سخت بهش میرسه برای همین براش عروسی میگیرن نفقه میدن، محبت میکنن تا پا بده، ولی شما هم دست دادی هم پا دیگه چرا شوهرت برات خودشو اذیت کنه همه چی داره ببخشید تو از تخت بیمارستان بلند شدی رفت بهش رسیدی! خوب حالا برای این کارت جایزت چی بود؟ شما نامزدی بفهم نامزد یعنی چی؟ تو یه پست گفتی عفونت گرفتی ممکن رحمت وردارن اگر این اتفاق برات بیفته فورا شوهرت طلاقت میده این یکی شک نکن همه زن سالم می خوان زن میشه عوض کرد همه هم طرف اون میگیرن ، میره یه زن میگیره که براش مجبور باشه خونه بگیره نفقه بده و تمام چیزای که حق تو بود پرداخت کلفتی هم نکنه، مطمئن باش، پس تا خوب نشدی دور شوهرت خط بکش چون اگر نازا بشی طلاق میدن و تو باید با مرد مطلقه با بچه یا زن مرده با بچه ازدواج کنی!!!!! مهمترین قانون زندگی یه زن هیچ چیز بالاتر از سلامتی نیست اگر رحم داشتی باشی می تونی با یه پسر مجرد ازدواج کنی اما اگر نه حتی یه مطلقه بی بچه هم نمیگیرتت، پس شوهرم شوهرم نکن، اگر تهدیدت کرد که طلاقت میده زیر بار نرو تا وقتی شوهر داری که سالمی به چشم دیدم که میگم شوهرت مجبور کن که بهداشتشو رعایت کنه و گرنه تو تاوان میدی کوتاه نیا تنبیهش کن از رابطه معافش کن تا وا بده و کاری که خواستی انجام بده یواش یواش رابطه جنسیتو محدود کن یه رابطه کامل نداشته باشین در حد نامزدی باشه اگر می خواد باید عروسی بگیره تا خرت از پل بگذره 4سال واسه عقد زیاده شما رسما زن و شوهرید دیگه اگر عقدی مثل عقدی ها رفتار کن شوهرت دوست نداره پس شرایط تغییر بده بزار سختی بکشه از حقت نگذر خدا گفته زن نفقه بگیر چرا نمی گیری وظیفه اشه تو داری تمکین می کنی اگر نداد باید تنبیه بشه باهاش سر سنگین شو حرف نزن باهاش، بگو نفقه بده بهت، فکر نکن با نگرفتنش کار خوبی می کنی اتفاقا کار بدی می کنی به ضرر خودت از عزیزی می افتی زنی که خرج نداره ارج نداره باید بگیری، خونه ارثیه، پول داره نداره به تو چه وظیفه اش برات همه چی تهیه کنه، فکر نکن با بی توقعی عزیزمیشی نه فقط بی ارزش میشی خدا گفته زن بگیر مرد براش بگیر خدا بهتر می دونه یا تو، چرا از پول توی  جیبت واسه خونه شوهرت شامپو می خری با این کارت از چشم شوهرت می افتی سبک میشی هیچ بهت نمیگه و تو چشمشون سبک و بی ارزش میشی شرع میگه :پول زن مال زن خرجی از مرد برای زن این احترامه احترامت حفظ کن این قد دنبال گذشت و ایثار و فداکاری نباش اینا اندازش خوبه نه اسرافش نمک غذا خوشمزه میکنه ولی زیادش غذاشور میکنه باید ریختش دور پس افتخار نکن فداکاری اگر حق و حقوت نگیری میندازنت دور و میرن یکی میارن که بخواد از تن سالم شروع کن بعد یواش یواش نفقه بگیر  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: