2789
عنوان

شوهر‌پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 46 پست

زن خارجی؟ خیلی متوهمه! ادمی نیستم به اقوام و نژادها توهین کنم ولی منظورش از زن خارجی دقیقا تو کدوم حوزه جغرافیاییه؟! شمام اینقدر التماس نکن، طلاق به این راحتی نیست، یه مدت کمتر باهاش بحث کن ان شاءالله خودش آروم میشه

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خیلی دوستش دارم .دارم دیوونه میشم

دوست منم مثل تو مظلوم بود، یارو خونش رو تو شیشه کرد و بعدش با بدبختی طلاقش داد. نکن این کارا رو اصن چه ویژگی ای داره که دوستش داری هنوز؟ اگه خیلی چیز مهمیه، باید محکم و صاف و قوی جلو خودش و خانواده ش ب ایستی و نشون بدی که زن تو سری خوری نیستی. 

زن خارجی؟ خیلی متوهمه! ادمی نیستم به اقوام و نژادها توهین کنم ولی منظورش از زن خارجی دقیقا تو کدوم ح ...

خواهرش تو کل مردم جار زد بهم تهمت زد. من ناموسش نبودم.

ولی خانوادم تو خونه به خاهرش تهمت زدن. جار نزدن که. اونا ناموسشن

زن خارجی؟ خیلی متوهمه! ادمی نیستم به اقوام و نژادها توهین کنم ولی منظورش از زن خارجی دقیقا تو کدوم ح ...

میگه من برم درخواست بدم و اندازه سکه هم مال دارم بدم مهریه.

دادگاه یکطرفه انجام میده؟

بخدا خیلی دوستش دارم .دارم دیوونه میشم

عزیزم زندگی که این حرفا توش طبیعی باشه اصلا ادامه دادن نداره شما هنکز یاد نگرفتین خودتون از پس مشکلات بر بیاین

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
اینقدر هر چی اونا گفتن بله نگو، اینقدر ناز شوهرت رو نخر وقتی میگه طلاق ت میدم، اصن شده نقطه ضعف ت ای ...

پس چیکار کنم همینجور داره میگه طلاق‌ چی کار کنم.

اونا مقصر بودن. شروعش از اونا بود.

اونا اشتباه کردن نا هم اشتباه. پس بی حساب شدیم.

چرا یجوری برخورد میکنه انگار من فقط اشتباه کردم

عزیزم زندگی که این حرفا توش طبیعی باشه اصلا ادامه دادن نداره شما هنکز یاد نگرفتین خودتون از پس مشکلا ...

گفت تو ک جواب خانوادمون دادی .

چرا به خانوادت گفتی.

گفتم هر بار تهمت زدین هیچی‌نگفتم. یبار جواب دادم شدم آدم بده.

تا گفتی طلاق براهمین ب خانوادم گفتم برای حفظ زندگیم..

خانکاوم هم اشتباه خانواده شوهرم‌تکرار کردن.

اونا تو دعواشون اسم‌منو آوردن تهمت زدن.

مادرم هم تو دعوا با شوهرم اسم همون خواهرشو آورد تهمت زد

یعنی چی. باید چیکار میکردم.  نباید بخانکاوم میگفتم؟

از همون اول که بهت چیزی میگفتن باید به شوهرت میگفتی و قطع رابطه میکردی مقصر تو نیستی شوهرته که نزد تو دهن خواهرش

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
گفت تو ک جواب خانوادمون دادی .  چرا به خانوادت گفتی.  گفتم هر بار تهمت زدین هیچی‌نگفتم. ...

چی بگم والا اگه میخواین زندگی کنید باید از خانواده ها دور باشین همین 

چی بگم والا اگه میخواین زندگی کنید باید از خانواده ها دور باشین همین 

میگه مادرت از پیش باجناق ب خواهرم فهش داد.

آبرومو بردی.

گفتم خونکاده تو توی مردم ابروتو بردن بمن فهش دادن.

اونا کارشون بدتر بود.

گفت اونا ناموسمن.تونیستی