2777
2789
عنوان

راجب طلاق و دادگاه.لطفا بیاین

73 بازدید | 8 پست

خانوما اگر درخواست طلاق بدیم میشه توی مراحل طلاق تو خونه همسر بمونیم ؟ یا باید از همون اولش بریم خونه پدر 

(من نمیخوام جدا بشم این سوال واسم پیش اومد).🌱

والا تو سوره طلاق ک گفته شده حتی مرد باید تا عده زن و نگه داره و ظلم نکنه و کتکش نزنه و ... دیگ دادگاه رو نمیدونم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مثلا زن درخواست بده 

فرق نداره در هر صورت ک دارن جدا میشن دیگ 

البته اگ زن بره خونه باباش مرده میتونه بگه ترک منزل کرده اذیتش کنه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اگر زن درخواست بده و توافقی نیست

خب بااین حساب مطمئنا مرد در جریان نیست و بعد از اینکه بهش خبر برسه میخاد با شما دعوا کنه و کلی اذیت کنه شما رو .

اگر برات مقدوره اونجا نمون .اما من خیلی چیزا رو نمیدونم خودت با شرایطت تصمیم بگیر. اما اونجا بودن مطمئنا با وجود مردی ک میخای جدا بشی خیلی باید اذیت کننده باشه