2777
2789
عنوان

باردارم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 96 پست
میگه 5سال پیش دوست بودیم ولی عکس ها چیز دیگس

باور نکن دختر قلب پاک من داره گولت میزنع

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

احتمالا دختررم با پول بخره بخاطرتو

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما از زندگیشون خبر نداری

شما که تمام پیام هات به نظر میاد حسودیه

اصلا به من چه 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
اره برگرد الان بعد سال دیگه یدونه بچه ام بگیر بغلت با اون برگرد واقعا که این چیه میگی 

موافقم

میترسم از سقط

ترس نداره کوچیکه بچت تا دیر نشده ته و توشو در بیار اگر همین اول کاری اینقدر بی شرفه شوهرت اصلا ارزش ساختن و موندن و این چرندیاتو نداره فقط بگو چی دیدی ازش 

یا اینکه خودت ی تلاشی کن ببین قضیه چی بوده اگر کثافت کاریه تا زوده طلاق بگیر و گرنه تا اخر عمرت روانی میشی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

شما که تمام پیام هات به نظر میاد حسودیه اصلا به من چه 

باشه من حسودم تو راست میگی 

باشه من حسودم تو راست میگی 

😏😒

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
شاید خدا خاسته بخاطر بچت برگردی

حرف الکی نزن شما خودت یک لحظه بعدشو نمیبینی ک میگی این همین روز اول خیانت کرده وای ب حال بعدا 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من ۲۹ نامزد شدم ،شش ماه بعدش تو سی سالکی غزدواج خونه خودم بودم ، خانوادم رشت هستن همه خانواده هامون ...

اره عزیزم .موفق باشی سلامت باشی پرقدرت باشی⚘پس اینایی ک اطراف من هستن نرمال نیستن. اخه طرف تا چهارسالگی بچش خونه پدرمادرش بود.😶

parasoo1989@
همه به جز من تصمیم میگیرن 😭😭😭😭😭

عزیزم آروم باش همه چی درست میشه

امشب به مامانت بگو  فکرامو کردم دیدم همه زن و شوهرا دعوا میکنن آشتی میکنن ، من چرا باید زندگی مشترکم رو با اولین مشکل بهم بریزم ؟ 

بهتره برگردم سر زندگی که براش زحمت کشیدیم ، نه که زود پا پس بکشم 

به همسرتم زنگ بزن بگو بیا دنبالم بریم بیرون حرف بزنیم 

و اونجا برید بستنی فروشی ، رستورانی ،کافه ای جایی 

بهش خبر بارداریتو بده 

و بگو بخاطر ثمره عشقمون میخوام به هر دومون فرصت تازه بدم از نو شروع کنیم ❤

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
واقعا مقصر اصلی خودتی کی ماه اول بدون پیشگیری رابطه داره اخه

الان سرزنش چه اثر داره 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

بعد بیا خبرش و بده چیکار کردی اسی 

وقتی خواستی بگی چیشد بالاخره همین کامنتم و لایک کن