2777
2789
عنوان

باردارم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من دیگه 😭😭😭😭

نه منظورم کیه؟وای خدا چرا اونکارو کردی شوهرت تماسا و چتاش از طریق واتساپ بوده بخاطر اون نتونستی پرینت بگیری چرا دختر چرا باخودت اینکارو کردی مردا لایق عشق نیستن.😢😢😢😢😢😢😨😨😨😨

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
میگه مال 5ساله پیش  

مهم نیست مال قبل ازدواجه

مهم از وقتیه که با تو بوده

شوهرتو ول نکن بیشتر میره سمت اینکارا

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

اسی هم حس شیشمم هم منطقم میگه شوهرت خیانت نکرده .

اولن اگه خیانت کرده بود مستقیم زنگ میزد بهت و میگفت به کسی چیزی نگی نه اینکه پاشه بیاد خونه پدرت و توضیح بده و برات بجنگه بچه هم قطعا خیریتی داشته که الان فهمیدی یعنی نشونه که برگردی به زندگیت و حتما به همسرت بگو و برگرد وگرنه پشیمون میشی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
شما چندسالتون بود وقتی فهمیدید باردارید؟بعد خودتون کارای بچه رو میکردید یا دااایم کمک داشتید؟سواله ه ...

من ۲۹ نامزد شدم ،شش ماه بعدش تو سی سالکی غزدواج خونه خودم بودم ، خانوادم رشت هستن همه خانواده هامون ما ساکن جزیره کیش هستیم موقع کرونا بود راهها بسته کل بارداریم تنها بودم بچمم نارس بدنیا اومد سی و چهار هفته، بردنش دستگاه صبح سزارین شدم شب پاشدم از فرداشم مرخص شدم رفتم اتاق مادران تا هجده روز بچم بشتری بود عفونت خون بعدشم مننژیت و اب نخاع من کنارش بودم روز سوم پانسمانمو باز کردم حمام کردم راست راست راه میرفتم انگار نه انگار سزارین شدم چسبی بودم بخیه نبود راحت بعد هجده روزم اومدم خونم خودم بچمو نگه داشتم شیر دادم حنام کردم نگه داشتم پنج ماهگیش رفتیم رشت ده روز دوباره برگشتیم اونجام کاراشو خودم کردم گردن کسی ننداختم تا الان که سه سالشه خودم بززگ کردم بدون کمک فقط شوهرم کمک بود، امیدوارم جواب گرفته باشی گلم

میگه مال 5ساله پیش 

خودت گفتی اونجابی که رفتن تازه یکساله ساختن چرا خودتو گول میزمی😱😱😱😱😱😲😲😲😲😲

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
نه منظورم کیه؟وای خدا چرا اونکارو کردی شوهرت تماسا و چتاش از طریق واتساپ بوده بخاطر اون نتونستی پرین ...

نمیدونم میگه مال 5سال پیشه مال الان نیست اومده به بابام همه چی و گفته

اسی هم حس شیشمم هم منطقم میگه شوهرت خیانت نکرده . اولن اگه خیانت کرده بود مستقیم زنگ میزد بهت و میگ ...

شما از زندگیشون خبر نداری

دیوانه شدی؟؟ حتا اگه شوهرت خیانت هم کرده باشه شما که اون موقع نمیدونستی فک نمیکنم پدرمادرت ا ...

اره برگرد الان بعد سال دیگه یدونه بچه ام بگیر بغلت با اون برگرد واقعا که این چیه میگی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

شاید پنج سال پیش دوست شدن و بعد شما تموم شده

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜