همسر بهم خیانت کرده البت هنوز معلوم نشده واقعی بوده یا نه خونه بابامم هنوزم یکماه نگذشته از عروسیم اخه چه غلطی بکنممم😭😭😭😭😭جرات هم نمیکنم به خانوادم بگم امروز صبح تست دادم مثبت شد 😭😭😭😭😭ای خدا این چه بلایی بود اومده سرم مامان بابام بفهمن من و کشتن
بچه ای پدرش اینطور ادمیه ب نظرم ب دنیا نیاد بهتره بعدشم دو سه تا سلوله ی جور میگی بچه انگار دختر 10سالس
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
هر اتفاقی که بیوفته اجازه نداره بچه شو بکشه هر اتفاقی حالا که فقط در حد حدس و گمانه تازه اگه ح ...
تا 4 ماهگی روحی توی بدن اون بچه نیست
یعنی چی اصلا نمیفهممت تو خودت حاضری بچه ای ک اینده ای نداره رو بزرگ کنی/؟همون بچه بزرگ میشه میگه چرا منو ب دنیا اوردی وقتی پدرخوبی نداشتم اونوقت کی جوابگوعه ؟بچه های زیادی دیدم بعد از طلاق سر خورده شدن بچه های طلاق رو دست کم نگیرید مخصوصا اگر مادر درامد نداشته باشه این خانوم شاید بعدا دوباره بتونه ازدواج کنه اما با ی بچه دیگه باید همه چیزو بزنه
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
تا 4 ماهگی روحی توی بدن اون بچه نیست یعنی چی اصلا نمیفهممت تو خودت حاضری بچه ای ک اینده ای ند ...
وقتی قلبش تشکیل میشه و جنسیتش ۳ماهگی مشخص ینی روح داره
لطفاااانقدر همه جا کامنت نزار تا ۴ ماهگی بالغ نیست
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
وقتی قلبش تشکیل میشه و جنسیتش ۳ماهگی مشخص ینی روح داره لطفاااانقدر همه جا کامنت نزار تا ۴ ماه ...
الان گفته 3 ماهشه کجا گفته دقیقا طرف صبح فهمیده خیلی باشه دو سه هفتس 3 ماه از کجا میاری
کافیه ی سرچ بزنی که 4 ماه درسته و بی سوادیتو ب رخ نکشی
الان گفته 3 ماهشه کجا گفته دقیقا طرف صبح فهمیده خیلی باشه دو سه هفتس 3 ماه از کجا میاری
خانم محترم جواب حرف خودته من گفتم استارتر گفته؟؟؟
شما که میگی تا ۴ ماه روح نداره
ریپ نزن واقعا درکت نمیکنم چجوری یه خانوم از ابتدایی ترین حالت انقدر ساده حرف میزنه
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
خانم محترم جواب حرف خودته من گفتم استارتر گفته؟؟؟ شما که میگی تا ۴ ماه روح نداره ریپ نزن واق ...
عزیزم چرا انقدر حرص میخوری برات بده من نگفتم 4 ماهشه درست بخون پیامارو بعد اظهار نظر کن
کافیه ی سرچ بزنی متوجه میشی 4 ماهه یا 3 ماه خانم ابتدایی
خانم محترم جواب حرف خودته من گفتم استارتر گفته؟؟؟ شما که میگی تا ۴ ماه روح نداره ریپ نزن واق ...
ستنبط از روایات موجود در این موضوع زمان ولوج در پس از اتمام چهارماهگی است و نظریه فقهایی که زمان هر یک از مراحل رشد را 20 روز میدانند، با ولوج در 4 منطبق است. همچنین این دیدگاه با یافتههای علمی و عرف عموم مردم نیز همخوانی و مطابقت