همسر بهم خیانت کرده البت هنوز معلوم نشده واقعی بوده یا نه خونه بابامم هنوزم یکماه نگذشته از عروسیم اخه چه غلطی بکنممم😭😭😭😭😭جرات هم نمیکنم به خانوادم بگم امروز صبح تست دادم مثبت شد 😭😭😭😭😭ای خدا این چه بلایی بود اومده سرم مامان بابام بفهمن من و کشتن
عزیزم آروم باش همه چی درست میشه امشب به مامانت بگو فکرامو کردم دیدم همه زن و شوهرا دعوا ...
اره راست میگه بشین باهاش حرف بزن سه سال بعد با دوتا بچه برگرد خونه بابات
ذات کثیف کثیفه وقتی انقدر شوهرش خره که همین اول زندگی بهش خیانت کرده مطمئن باش بازم تکرار میمنه زندگیو برای این دختره بیچاره جهنم میکنه
بهتره تا دیر نشده برگرده ی بچه رم بیچاره نکنه
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گارد نیست واقعیته که تلخه تا کی خودشو گول بزن وقتی ی حرفی میزنی فکر کن بعد بگو
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
اره راست میگه بشین باهاش حرف بزن سه سال بعد با دوتا بچه برگرد خونه بابات ذات کثیف کثیفه وقتی ...
خودش داره میگه مطمئن نیس ، بخاطر یک شک ، یک زندگی رو بهمـ نمیریزن
توی نی نی سایت ۹۰ درصد خانما سفارش به طلاق میشن
بدون آگاهی از شرایط زندگی طرف
معمولا هم از سمت مجردا
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
خودش داره میگه مطمئن نیس ، بخاطر یک شک ، یک زندگی رو بهمـ نمیریزن توی نی نی سایت ۹۰ درصد خانما سفار ...
خب تو چی تو اگاهی داری شرایطش چجوریه تو مردا رو نمیشناسی که میگی برو بشین ببستنی بخور باهاش بعد بگو به خاطر بچه بیا بسازیم
اول باید مطمئن بشه طرف کاری کرده یا نه که اگر کاری کرده سریع اقدام کنه بندازه بچه رو و گرنه شوهرش بچه رو میخواد دردسر میشه اما اگر بره بگه بارداره نه راهه پس داره نه راهه پیش دیگه نمیخواد بستنی ام بخوره بچه رو میاره و یک عمر بدبخته
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
مگه گناه کبیره کردی؟با دل و جرات بگو حاملم شایدم این بچه فرصتیه برای برگشت تو اگه بری اون زنه جات میاد پس جا نزن وقتی هم اومده به پدرت گفته پس بدون خیانتی نبوده مال گذشته بوده تو هم شخم نزن گذشتشو
اره عزیزم .موفق باشی سلامت باشی پرقدرت باشی⚘پس اینایی ک اطراف من هستن نرمال نیستن. اخه طرف تا چهارسا ...
اون دسگه بیخشیدا گشاد بوده ، یچه رووقتی اذم میاره تمام و کمال با مادرو پدره نگهداری و تربیت، و اگه جای دیگه باضه بچه اصلا دو تربیتی میشه اونوقت خر بیار باقالی بار گن
اون بچه هم به هر دلیلی از بین ببری با قتل فرقی ندارن
هرچند شاید بعضی اوقات به خاطر پیشامد ها گفتن حقیقت تلخ باشه....
ان شالله که شوهرت کاری نکرده
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
خب تو چی تو اگاهی داری شرایطش چجوریه تو مردا رو نمیشناسی که میگی برو بشین ببستنی بخور باهاش بعد بگو ...
چه راحت تکلیف کشتن یه بچه بیگناه رو صادر میکنید
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
اره برگرد الان بعد سال دیگه یدونه بچه ام بگیر بغلت با اون برگرد واقعا که این چیه میگی
هر اتفاقی که بیوفته اجازه نداره بچه شو بکشه
هر اتفاقی
حالا که فقط در حد حدس و گمانه
تازه اگه حدس و گمان راست هم باشه ممکنه پشیمون باشه از اشتباهش و جبران کنه
ولی بازم میگم حتی اگه مجبور شده خدایی نکرده جدا بشه نباید گناه قتل اون بچه رم بدوش بکشه