همسر بهم خیانت کرده البت هنوز معلوم نشده واقعی بوده یا نه خونه بابامم هنوزم یکماه نگذشته از عروسیم اخه چه غلطی بکنممم😭😭😭😭😭جرات هم نمیکنم به خانوادم بگم امروز صبح تست دادم مثبت شد 😭😭😭😭😭ای خدا این چه بلایی بود اومده سرم مامان بابام بفهمن من و کشتن
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
اخه متوجه نمیشم تا حالا همچین چیزی نشنیدم ادم از شوهرش حامله شه چه اشکالی داره، مگه دوست پسرته یا نا ...
ای جان
احسنت منطقی بود خداحفظش کنه
الهی مسئله اسی هم حل بشه😘
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
بفهمن اول من و میکشن بعد اونو هم میخوام سقط کنم هم میترسم
دیوانه شدی؟؟
حتا اگه شوهرت خیانت هم کرده باشه شما که اون موقع نمیدونستی
فک نمیکنم پدرمادرت انقد بی فکر باشن
از شوهرت تعهد بگیر و برگرد
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
زود مطمین شو ببین خیانت کرده یا نه بحث حاملگی رو به هیچ کس نگو شاید اگر بفهمه مجبورت کنه بچه رو بدنیا بیاری اون بچه بدنیا نیاد ب نفعته البته این نظر منه چون شرایط شوهرنت خوب نیس
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
یاسی سلام....کیییییییییییییی!؟؟؟؟؟؟؟وای خدا مگه بعت نگفتم حواست باشه ب
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤