2777
2789
عنوان

باردارم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 96 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یهو تصمیم گرفتم خیلی حالم بد بود اون لحظه

از همین اول گند زدی به زندگیت 

ادم عاقل خونش رو ترک نمیکنه مگر اینکه بخواد جدا بشه،زندگی بچه بازی نیست دختر 

تازه همسرت خیانت هم نکنه تو عاقلی،بالغی،تحصیلکرده ای باید جلوگیری کنی 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

بفهمن اول من و میکشن بعد اونو هم میخوام سقط کنم هم میترسم

اخه متوجه نمیشم تا حالا همچین چیزی نشنیدم ادم از شوهرش حامله شه چه اشکالی داره، مگه دوست پسرته یا نامزدین؟ یا بهشون درباره خیانت گفتی؟؟ منم همون اول باردار شدم دو ماه عروس بودم فهمیدم دو ماه حاملم به هیچ کسم اجازه دخالت ندادیم و نگهش داشتیم پشیمونم نیستم الان ماه دیگه دخترم سه سالشه جونمون واسش میره همه هم عاشقشن

بفهمن اول من و میکشن بعد اونو هم میخوام سقط کنم هم میترسم

ووویییی یعنی چی میکشن؟؟؟ 

نمیدونن دختر بره خونه بخت شکمش بالا میاد؟؟

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

ووویییی یعنی چی میکشن؟؟؟  نمیدونن دختر بره خونه بخت شکمش بالا میاد؟؟

بابام خیلی از دست همسرم عصبیه البته من قضیه رو نگفتم گفتم یه دعوا کوچیک بوده بعد همسرم اومد گفت ماجرا رو بابام فهمید الان بفهمن اذیت میکنن

چیکار میکردم حالا چیکارکنم به خانوادم بگم کشتن من و

این حد بی منطقی توو مغز من جا نمیشه 

یا باید بگی،یا باید برگردی سر زندگیت که همسرت میزنه توو سرت که خودت رفتی خودت برگشتی 

الان فقط باید خانوادت پشتت باشن 

خدا براتون حفظش کنه بله البته من نگفتم خود همسرم اومد گفت

اشتیاه یا هر دوتون بود، خیانت از نظر من بخشش نداره،ترم خونه اشتباه شما بود، و دهن لقی هماشتباه شوهرت کم تجربه و خامین،،مسائل زندگیتونرو باید خودتون حل کنید بین خودتون چرا همه باید بدونن تو خونتون چی میشه اخه

اشتیاه یا هر دوتون بود، خیانت از نظر من بخشش نداره،ترم خونه اشتباه شما بود، و دهن لقی هماشتباه شوهرت ...

من که اومدم خونه بابام گفتم یه دعوا کوچیک بوده خودش اومد شروع کرد به تعریف کردن

بابام خیلی از دست همسرم عصبیه البته من قضیه رو نگفتم گفتم یه دعوا کوچیک بوده بعد همسرم اومد گفت ماجر ...

دختر سناتون کمه مگه 

بشینین با هم حلش کنین،به همسرت بگو بیاد دنبالت برگرد و باهم تصمیم بگیرید به هیچکسم چیزی نگو 

هیچوقتم برای چیزای کوچک نه قهر کن،نه خونت رو خالی کن و نه از ناراحتیت به اطرافیانت چیزی بگو