همسر بهم خیانت کرده البت هنوز معلوم نشده واقعی بوده یا نه خونه بابامم هنوزم یکماه نگذشته از عروسیم اخه چه غلطی بکنممم😭😭😭😭😭جرات هم نمیکنم به خانوادم بگم امروز صبح تست دادم مثبت شد 😭😭😭😭😭ای خدا این چه بلایی بود اومده سرم مامان بابام بفهمن من و کشتن
ادم عاقل خونش رو ترک نمیکنه مگر اینکه بخواد جدا بشه،زندگی بچه بازی نیست دختر
تازه همسرت خیانت هم نکنه تو عاقلی،بالغی،تحصیلکرده ای باید جلوگیری کنی
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
بفهمن اول من و میکشن بعد اونو هم میخوام سقط کنم هم میترسم
اخه متوجه نمیشم تا حالا همچین چیزی نشنیدم ادم از شوهرش حامله شه چه اشکالی داره، مگه دوست پسرته یا نامزدین؟ یا بهشون درباره خیانت گفتی؟؟ منم همون اول باردار شدم دو ماه عروس بودم فهمیدم دو ماه حاملم به هیچ کسم اجازه دخالت ندادیم و نگهش داشتیم پشیمونم نیستم الان ماه دیگه دخترم سه سالشه جونمون واسش میره همه هم عاشقشن
بفهمن اول من و میکشن بعد اونو هم میخوام سقط کنم هم میترسم
ووویییی یعنی چی میکشن؟؟؟
نمیدونن دختر بره خونه بخت شکمش بالا میاد؟؟
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
چیکار میکردم حالا چیکارکنم به خانوادم بگم کشتن من و
این حد بی منطقی توو مغز من جا نمیشه
یا باید بگی،یا باید برگردی سر زندگیت که همسرت میزنه توو سرت که خودت رفتی خودت برگشتی
الان فقط باید خانوادت پشتت باشن
خدا براتون حفظش کنه بله البته من نگفتم خود همسرم اومد گفت
اشتیاه یا هر دوتون بود، خیانت از نظر من بخشش نداره،ترم خونه اشتباه شما بود، و دهن لقی هماشتباه شوهرت کم تجربه و خامین،،مسائل زندگیتونرو باید خودتون حل کنید بین خودتون چرا همه باید بدونن تو خونتون چی میشه اخه
بابام خیلی از دست همسرم عصبیه البته من قضیه رو نگفتم گفتم یه دعوا کوچیک بوده بعد همسرم اومد گفت ماجر ...
دختر سناتون کمه مگه
بشینین با هم حلش کنین،به همسرت بگو بیاد دنبالت برگرد و باهم تصمیم بگیرید به هیچکسم چیزی نگو
هیچوقتم برای چیزای کوچک نه قهر کن،نه خونت رو خالی کن و نه از ناراحتیت به اطرافیانت چیزی بگو