2777
2789
عنوان

تو عقد خرج دختر به عهده کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 37 پست

برو سر کار یه کاری پیدا کن تو اون شهری ک داری زندگی میکنی اگه هرکدوم چ خانواده خودت چ همسرت  خاستن حرفی بزنن توعم بگو مگه کسی هست تو زندگیم ک خرج من رو به عهده بگیره نمیتونم همش دستم تو جیبت ن باشه اونم با منت، هد دوطرف دارن بهت فشار میارن البته خاصیت دوران عقدهمینه

پس این حرفا چیه از خودش درمیاره تا وقتی دختر خونه باباشه خرجش با اونه

حرف مفت میزنه که شما رو تحت فشار مالی قرار بده بری پیشش بخوابی. شما از زمانی که عقد کردی حتی پیشش هم نخوابی نصف مهریه ات رو باید بده بهت اگه بخوای

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر زشت واقعا حس بدی گرفتم یعنی ارزش زنش انقدر براش پایینه بعد ازدواج چی میشه پس🤕

بخدا بعضی وقتا حالم ازش بهم میخوره بابت این حرفاش با اینکه قبل عقد دو سال دوست بودیم 

ولی واقعا اگه مردی زنی رو دوست داشته باشه سر پول همچین حرفی نمیزنه یعنی فقط اگه رابطه جنسی داشته باش ...

خودش از من رابطه نمیخواد میگ اگ من شوهرتم و خرجتو بدم پس باید ب حرفم گوش کنی وقتی میگم امشب بیا خونه مامانم بخواب بیا اگ ب حرف خانوادت گوش میدی پس همونام خرجتو بدن

بهش بگو جسارتاً هم خرجم گردن خودته هم نصف مهریه ام . پس کاری نکن که بجای خرجی مهریمو مطالبه کنم😎

اینجوری که به طلاق میکشه. تو عقد باید با پنبه سر ببره از الان درباره مهریه بگه که زندگیشون شروع نشده تموم میشه

خودش از من رابطه نمیخواد میگ اگ من شوهرتم و خرجتو بدم پس باید ب حرفم گوش کنی وقتی میگم امشب بیا خونه ...

خب اینم درست نیست

بگو خوبه تو هم تو ایران زندگی میکنی میدونی برای یک دختر سخته این شرایط و نمیشه راحت مقابل خانواده درومد ، مجبوری برای اینکه ارامشتم بهم نخوره به حرف خانواده گوش کنی خب اون باید درکت کنه ... ینی چی که اگه به حرفم گوش کنی پول میدم وگرنه نمیدم !! درست نیست واقعا 

ضمنا 

من به طور کلی موافق شب موندن پیش هم تو دوران عقد و نامزدی نیستم (فقط در یه مورد خاص به نظرم ایراد نداره)۰شما باتوجه به شرایط به نظرم اصلا شب خونه مادرشوهرتون نمونید

درضمن هدف از عقد یه دختر وجود رابطه و شب پیش هم بودن نیست که شما بابتش پول بگیرید .......مگه این کار شغلتون و الان استخدام این آقا هستید که همین منطقی داره؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱