2777
2789
عنوان

تو عقد خرج دختر به عهده کیه؟

756 بازدید | 37 پست

خسته شدم انقد ک خانوادم میگن ب شوهرت بگو شوهرم میگ ب خانوادت بگو حالم داره از این وضع بهم میخوره ب شوخی بهش میگم 200 تومن بده برم باشگاه میگ ب مامانت بگو بده اون داره میگم مگ.خودت نمیگی زن قانونی من هستی بده دیگ زن خرج داره میگ پس اگ زن قانونی من هستی و میخوای خرجتو بدم هفته ای دو سه بار شب بیا پیشم بخواب پس وقتی نمیای و خونه باباتی خرجتم با هموناس دیگ مگ اینکه وقتی میریم بیرون دوس داشته باشم برات یچی بخرم میخرم

( قضیه ازین قراره مادر شوهرم ازدواج دوم کرده حالا شوهرش رفته جنوب واس کار تا دوسال شوهر منم جدا زندگی میکرد ازوقتی این رفته شوهرم بعد ده سال رفته دیگ با مامانش زندگی میکنه قبلش خونه پدر بزرگش بود حالا گیر داده باید هفته ای چند شب بیای خونه مامانم پیش من بخوابی منظورش رابطه نیس یعنی اینکه کنارش بخوابم پیشش باشم خانواده منم مخالفت کردن گفتن تو عقد دختر نباید شب خونه پسر بخوابه خودمم نمیخوام برم چون اونجا مادر شوهرم اذیتم میکنه حالا گیر داده ب این هرچی میگم میگ مگ تو میای شب خونه مامانم بخوابی چند وقت پیشام مامانش ب مامانم گفته بود تو نمیزاری دخترت بیاد پیش پسرم بخوابه با کمال پررویی گفته پسر من چون رابطه جنسی نداره اینطوری شده پسر منو عصبی کردید سر هرچیزی با ما دعوا میکنه درصورتی ک شوهرم ب من گفته ک تو عقد ازت رابطه نمیخوام مامانمم گفته بود اگ خیلی میخواد زنش پیشش باشه عروسی بگیره ببرتش) 

حالا مگ تو سند ازدواج قید نشده از زمانی ک عقد خونده میشه نفقه زن کامل ب گردن پسره؟ روز محضرم شیخه برگشت بهش گفت از امروز نفقه این خانوم ب گردن توعه 

من الان توقع ندارم بیاد همه هزینه هامو بده ولی از این طرز حرف زدنش بدم میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگن تو نامزدی هیچکس خرجتو گردن نمیگیره ولی سراینکه اجازه‌ات باکیه دعواست

من پدرم میگفت تازمانیکه تواین خونه بامن زندگی میکنی خرجت بامنه البته همسرمم پول میزد کارتم

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
راست میگن تو نامزدی هیچکس خرجتو گردن نمیگیره ولی سراینکه اجازه‌ات باکیه دعواست من پدرم میگفت تازمان ...

بخدا دقیقا همینه برای منم خرجمو بیشتر خانوادم میده ولی میگن بزار اونم از الان برات خرج کنه ک بد عادت نشه

مگه معامله کالا ب کالاست باهام بخاب پول بگیر💔چرا از همه سمت پست میزنن مگه چی کم داری چرا ارزش باید بیاد پایین دختر 

اگه میتونی برگ سرکاری چیزی، چیزی ازون شوهرت نخاع تا عروسیم خونه اون شوهرت نخواب:/

خیال خوش عاشقانه من،همیشه تویی آخرین راهم❤️

شوهر

ما لرا و لکا اصلا یه مراسم داریم به اسم خرجا برو 

به این معنا که خانواده پسر بعد گرفتن جواب بله با لباس و طلا و کلی وسیله میرن خونه خانواده دختر و هم کادو میدن و هم از اون شب به طور رسمی همه خرج های دختر به دوش داماد‌ می افته

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

خرج زن با شوهرشه ولی شما خونه پدرتی بهتره اونا بخوای یعنی چی آخه یکاری میکنن آدم حس اضافی بورن میکنه بعد واسه پسرشون تا آخر عمر خرج میکنن حتی توی ۸۰ سالگیش

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت