ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهانوطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!
دو یا سه روز پیش همسرم با حال بدی اومد خونه و برای اولین بار توهم زده بود و چرت و پرت میگفت توهمش ک میرفت میگفت چیزی خورده یه گیاهی بوده ازش کنده و خورده
وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن به اونها فرصت زیستن بده ✅
هر چن وقت ی بار میره کوه و این گیاهو اونجا دیده و حالا نمیدونم توهمش بود یا چی ک گفت از اونجا کنده و خورده چن روز میگذره ولی هنوز احساس میکنم کامل از بین نرفته خیلی بی رمق شده
وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن به اونها فرصت زیستن بده ✅
شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻