2777
2789
عنوان

عجیب نیست ؟؟؟

263 بازدید | 31 پست

سلام شبتون بخیر

من۲۴سالمه و تحصیلاتمم لیسانسه تنها مشکلی ک دارم قدو هیکلمه که ریزنقشم و هرکس ببینتم فکرمیکنه مدرسه میرم🥲😐

تاحالا چندین بار خواستگار اومده بعضیاشون دیگه تماس نگرفتن ولی بعضیاشونم پیگیربودن و خوششون اومده بود اما شرایطی ک من میخاستمو نداشتن،شاید باورتون نشه ولی من حتی تو این سن ک رسیدم حتی ی دونه دوست پسر هم نداشتم چندسال پیش ازیکی خوشم اومد یکطرفه بودبعد اون دیگه هیچکی به چشمم نیومد وخواستگار وقتی میومد تو جلسه اول جوری بود که همون لحظه جوابم منفی بود،دلم برا خودم میسوزه که ی رابطه عاشقانه و عاطفی رو تجربه نکردم،بعدعیدی رفتم پیش دعا نویس گفتم مشکلم ازدواجه ی دعایی بهم داد آتیش زدم یکیشم گفت همراهت باشه اما از بعد دعاگرفتنم حتی ی دونه خاستگاری ک حتی تلفنی باشه نداشتم...نگرانم ازطرفیم تو سایت خوندم جن عاشق وجود داره حالا نمیدونم چیکار کنم این وسط 

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

چن روز پیش رفتم حرم امام رضا دعاکردم هزارتا نذر و نیاز و دعا که دیگه نزاره تنها باشم و خوشبختم کنه دعاکنید حداقل امام رضا دست رد ب سینم نزنه😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجیب اینکه با ۲۴ سال سن پیش دعا نویی رفتی واسه ازدواجت ، دختر جون مگه چی شده، عجله نکن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

منم تا حالا با پسری دوست نبودم. خواستگارامم از اقوامن و ازشون خوشم نیومد.

دعا برای چت بوده؟!! بندازش دور

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هدفت رو تغییر بده پشت تاهل چیزی نیست بشور بساب ....  بچه خانواده شوهر کار غر زندگیتو ب ...

میدونم بخدا واقعیت رو اما آدم از یجایی ب بعد دیگه نمیتونه تنها باشه 

چن روز پیش رفتم حرم امام رضا دعاکردم هزارتا نذر و نیاز و دعا که دیگه نزاره تنها باشم و خوشبختم کنه د ...

ای جان امام رضا خودشون میگن مگه میشه کسی پیش ما بیاد ما پناهش ندیم خیلی رئوفه ان شاءالله همسر با ایمان با اخلاق خوبی گیرت میاد بسپار به خدا امام رضا

حرز امام جواد بگیرین ببندین دستتون نمازشم بخونید حتما جواب میگیرین ان شالله یک پیجی هست تو اینستا اس ...

ممنونم

امام رضا رو به جوادش قسم دادم😥میدونم که ناامیدم نمیکنه

ای جان امام رضا خودشون میگن مگه میشه کسی پیش ما بیاد ما پناهش ندیم خیلی رئوفه ان شاءالله همسر با ایم ...

ممنون عزیزم

امیدوارم 

عجیب اینکه با ۲۴ سال سن پیش دعا نویی رفتی واسه ازدواجت ، دختر جون مگه چی شده، عجله نکن

ببینید من چشم و هم چشمی نیستم وقتی ک همه رفتن دنبال ازدواج و دوستی رفتم دانشگاه درس خوندم نمیدونم گواهینامم گرفتم باشگاه رفتم اما همه دوستام ازدواج ک کردن هیچ بلکه بچه هم دارن چرا راه دور برم دخترخاله هام یکی دوسال کوچیکترمن دوتاشون بچه دارن ،منم خیلی آدم احساسی هستم دوس دارم یکی کنارم باشع

من دخترمو امام رضا جان شفا دادن خیلی مدیونم بهشون خیلی مهربونن هر کس بره محاله دست خالی برگرده

خداروشکر

برا منم دعاکنید 

دلت واسه خودت میسوزه ؟ من سی و دو سالمه ، هم ظاهر خوبی دارم هم مربی بدنسازیم و بدن خوب ،،، هم اینکه اهل نماز و مقید ،، هم تیپم به روزه ، هم خونواده ام وجه خوبی دارن ،،تک دخترم ، هییییییییچ وقت نشده با پسرا ارتباطی داشته باشم ،،، خدا کمپینی از اوسکولا و اوزگلا واسم زد که یکی یکی بیان خاستگاری حالم و بدتر کنن ،، نه تنها سرو سامون ندارم ،از خودم و سرنوشتم متنفرم ،،، 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
دلت واسه خودت میسوزه ؟ من سی و دو سالمه ، هم ظاهر خوبی دارم هم مربی بدنسازیم و بدن خوب ،،، هم اینکه ...

چون آدم احساساتی هستم اذیتم

همیشه هرکیم میخاست نزدیک بشه ازبس نکرده بودم میترسیدم یا قیدشو میزدم وجوری ردش میکردم که فکرکنه ازدواج کردم😅از اینکه کسی نیست ب دلم بشینه کلافه شدم