2777
2789
عنوان

عجیب نیست ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 31 پست
چون آدم احساساتی هستم اذیتم همیشه هرکیم میخاست نزدیک بشه ازبس نکرده بودم میترسیدم یا قیدشو میزدم وج ...

منم خودم همه رو پروندم ،، اما اشتباه کردم

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت واسه خودت میسوزه ؟ من سی و دو سالمه ، هم ظاهر خوبی دارم هم مربی بدنسازیم و بدن خوب ،،، هم اینکه ...

با این همه شرایط خوبت

بخاطر ازدواج نکردن حالت بده؟

شرایطتت رو بده من

از خدامه مستقل شم از تاهل بیام بیرون

با این همه شرایط خوبت بخاطر ازدواج نکردن حالت بده؟ شرایطتت رو بده من از خدامه مستقل شم از تاهل بی ...

وقتی یه چیزیو تو زندگیت داری ،، به بقیه که می‌رسی فکر می‌کنی همچین چیز مهمی هم نیست که این ناراحته ،،، من اینقدررر دووویدم و نرسیدم حریص شدم ،، سواله واسم چرا اینقدررر بد شانسم ،،، هر کس واسه اولین بار میبینم امکان نداره مدرسه واسه چی ازدواج نکردی ،،، نمی‌دونم خستگی چه جوری توضیح بدم ولست

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
منم خودم همه رو پروندم ،، اما اشتباه کردم

😥😥

امشب تو سایت خوندم جن عاشق وجود داره حالا هی میگم نکنه واقعا مشکل همین باشع

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
وقتی یه چیزیو تو زندگیت داری ،، به بقیه که می‌رسی فکر می‌کنی همچین چیز مهمی هم نیست که این ناراحته ، ...

از ته دل منم میخوام برگردم به مجردیم🙂

پس سعی کن به صلح درون برسی توجه نکن به دیگران

😥😥 امشب تو سایت خوندم جن عاشق وجود داره حالا هی میگم نکنه واقعا مشکل همین باشع

نه بابا ،، من هم ختم سوره بقره گرفتم که هر بستگی رو رفع می‌کنه ،، هم دعای همزاد همرام بود ،،،همش چرته این حرفا

از ته دل منم میخوام برگردم به مجردیم🙂 پس سعی کن به صلح درون برسی توجه نکن به دیگران

باور کن کاری به بقیه ندارم ،، دلم واسه خودم و آینده نداشتم میسوزه ،،، شمام به خیل مجردا نگاه کن ،به یکی مثل من ، از داشته هات لذت ببر 

باور کن کاری به بقیه ندارم ،، دلم واسه خودم و آینده نداشتم میسوزه ،،، شمام به خیل مجردا نگاه کن ،به ...

تو از ازادیت لذت ببر

تو یه روز میتونی من بشی

ولی من دیگه هیچوقت نمیتونم تو بشم و اگر بشم مطلقه رومه

ازدواج یه چیزیه که حتی تصورشم برات سخته باید از چه چیزایی بگذری

درضمن اینده فقط یک مرد نیست

نه بابا ،، من هم ختم سوره بقره گرفتم که هر بستگی رو رفع می‌کنه ،، هم دعای همزاد همرام بود ،،،همش چرت ...

شما کدوم شهری؟؟

خوشبختم عزیزم انشاءالله یه آدم خوب بزودی سرراهمون قرارمیگیره

مرررررسی گلم 🌷

مرررررسی گلم 🌷

سلام عزیزم خوبی؟

من تازه دوروزه بدنسازی رو شروع کردم خیلی عضلاتم ضعیفه و یه ست که میزنم خسته میشم اصلا نمیکشم،اشکالی نداره؟؟؟درست میشه ینی؟؟