2777
2789
عنوان

چرا ی مرد با همچین زنی رو هم میریزه

340 بازدید | 19 پست

زنه جدا شده بچه داره و از زن خودش قیافه اش معمولی تره بعد زنه بیشتر پیاماش این بود بیا تصویری و صوتی زنگ بزن بیشتر گفته بیا تصویری حرف بزنیم بعد بهش گفتم یا زندگیمون تمومه یا این زنه رو دیگه باهاش حرف نزن فهمیدم چند وقت گوشیش دستم میداد نگو گوشی مخفی داشته و فکر کنم واسش پول میریزه بعد زنه خیلی دوره خب چی بهش میرسه یعنی از نظر عاطفی دوسش داره؟ سه سالی میشه

از بس مزخرفات میگه از نظر جنسی جذبش میکنه 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به زیبایی نداره 

گاهی بهترین وزیبا ترین هم که باشی باز طرف مقابلت لغزش میکنه ،چون ذاتش درست نیست 

این تصویری حرف زدن هاشم از مسافت دور فقط عشوه و ادا اومدن برای تیغ زدن مردهای ساده و سست عنصر هست 

ربطی به زیبایی نداره  گاهی بهترین وزیبا ترین هم که باشی باز طرف مقابلت لغزش میکنه ،چون ذاتش در ...

از چند تا پیاماش مشخصه اونو تیغ میزنه مثلا گفته بود فلان چیزو برام بیگر فلان چیزو دوس دارم

ممکنه جنسی نباشه میشه کرد متاهل دوست داشته باشه همچین زنی رو همش هم گفته بود مگه چیه باهام حرف بزنی& ...

قبول ندارم 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

هرکسی یجوری خودشو ارضا می‌کنه.ادم سالم با همسرش آدم مریض. با نامحرم.با عکس.با فیلم.حتی بعضی ها با همجنس خودشون.طرفت مریضه.دنبال درمانش باش....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
هر کاری کردم نشد رفتن دعوا بحث ی بار کلی بحثمون شد گفت همینی که هست

همینی ک هست؟؟؟؟؟چرا جدا نشدی....خنده داره....پس شما خودت پذیرفتی این اتفاقو ...وگرنه باید میرفتی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
 وابستگی پیدا کرده چن روز نباشه سرش ب زندگی خودش گرم باشه از طرفش محبت ببینه فراموش میکنه یارور ...

کی، زنه یا شوهرم؟ چون زنه بهش یاد دا ه بود اول زنه خط رو عوض کرد با ی شماره دیگه پیام میداد بعد فهمیدم فکر کنم بهش گفته ی گوشی دیگه بگیر