2777
2789
عنوان

چون دختری...

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 98 پست
نمیشه پدر و مادرت رو بفرستی تراپی  یا با یه بزرگتر تو فامیل صحبت کنی  مامانت تو خونه چیک ...

داخل خانواده همه فک میکنن خوشبخت ترینم ، هیچکس از این موضوع خبر نداره و نمیشه که با کسی درددل کنم

کاربری برای دو نفره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه پدر و مادرت رو بفرستی تراپی  یا با یه بزرگتر تو فامیل صحبت کنی  مامانت تو خونه چیک ...

یا سرش تو گوشیه، یا آرایشگاس، یا تلفنی با خاله م یا دوستاش میخرفه

کاربری برای دو نفره...
تادم مدرسه نمذارن تنهایی بره بعد برع یه شهر دیگه؟ خودمم اینجوریم بیرون تنها نمیذارن🙃💔

بله من دوستایی داشتم همین جور محدود بودن

تایم دانشگاهشون ک شد اصلااااا کوتاه نیومدن

خودشون رفتن انتخاب رشته کردن ک برن از اینجا 

حتی الان بعضیاشون کارهم میکنن 

یا سرش تو گوشیه، یا آرایشگاس، یا تلفنی با خاله م یا دوستاش میخرفه

عزیزم💔 

خیلی سخته شرایطت ولی بنظرم تنهایی نمیتونی عوضشون کنی 

خب تو مدرسه به مشاورتون بگو با مادرت صحبت کنه 

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
یعنی مادرت هیچ کاری نمیکنه ،🤔🤔🤔

نه که بگم هیچ کاری نمیکنه، وله اکثر کارا رو باید من انجام بدم ، در حد یه ظرف  شستن اینا ، یا مهمون چیزی بیاد دیگ خودش غذا اینارو خدارو شکر میپزه

کاربری برای دو نفره...
پس مادرت خودش چیکار میکنه از مدرسه بیایی ناهار شامشونم بزاری انتظار کمتر از ۱۹ هم نباشه  انشاا ...

چی بگم والا 

دانشگاه و فعلا باید دورشو خط بشکم امیدوارم تا اوم موقع بشه راضیشون کنم💔

کاربری برای دو نفره...

واقعا فک کردی پیاده مدرسه تا خونه رفتن کیف میده؟

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

هوم درکت میکنم 

در این شرایط بودم 

ولی بعد یه مدت گفتم من میکنمم همش جنگ و دعوای نمیکنم همینه و الان جز اتاق خودم هیچ کاری انجام نمیدم؛

میتونم به حرفات گوش بدم اگه دوست داشتی دختر مهربون🙂🥺✨

تـاسیـان `

چقد خوبه ک میذارن بری مدرسه

همه ی اینایی ک تو داری تحمل میکنیو بعلاوه ی چیزای دیگه منم کشیدم و اینکه منو حتی نذاشتن مدرسه هم برم🥲

راضی بودم خودشون ببرن بیارن ولی بذارن برم مدرسه

درسم خیلی خوب بود زرنگ بودم💔