2821
2789
عنوان

چون دختری...

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 98 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس مادرت خودش چیکار میکنه از مدرسه بیایی ناهار شامشونم بزاری انتظار کمتر از ۱۹ هم نباشه 

انشاالله موفق و خوشبخت باشی دانشگاه برو ی شهر دیگه بعدشم ازدواج خوب از دست گیراشون راحت میشی 

خدایا شکرت 🙃

منم قبل هیجده سالگی همین بودم البته نه انقدر شدید ولی خب بعد از عذاب دادنشون به مدت چند سال و خالی کردن تلافی ها روی سرشون الان ولم کردن و هر جا بخوام میرم

فداتشم ، چقدر شما ها خوش قلبین🥲

چون تجریه هاتو تجربه کردم 

دلم‌نمیخوام احساس تنهایی کنی اخه خیلی حالتو بد میکنه🙂

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

خوب درستو بخون دانشگاه برو ی شهر دیگ راحت میشی  اینم راه حل

بخدا که درس خوندم سخته، ولی دارم تلاشمو میکنم

چه فایده که میگن دانشگاهم نمیزاریم بری💔🙂

کاربری برای دو نفره...

من از دختر بودنم میشه گفت راضیم اما از دوچیز متنفرم پری شدن واینکه کارای خونه روتنهایی انجام دادن .چون فقط توخانواده من دخترم مادرمم پاش درد میکنه کارای خونه بامنه درسته که کمک به مادر وظیفس اما تنهایی کل کارای خونه وخرید و درس واینا سخته گاهی میگم کاش دختر نبودم ..واینکه یه دختر به راحتی نمیتونه توهرجایی کار کنه چون هرجایی امن نیس این بده

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
تادم مدرسه نمذارن تنهایی بره بعد برع یه شهر دیگه؟ خودمم اینجوریم بیرون تنها نمیذارن🙃💔

دقیقا یکی از دوستای منم همین بود

برای دختر دبیرستانی سرویس گرفتن

هرجا میخاست برع باباش میبردش حتی نزاشتن از طرف مدرسه بیاد اردو!

اخرم نزاشتن دانشگاه شهر دیگ بره گفتن باید همین شهر خودمون بری ازاد بخونی

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز