2777
2789
عنوان

چون دختری...

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 98 پست
دمت گرم من جراتشو نداشتم🥺 چون دختر پسر خاله مادرمم فقط چون با دوست پسرش دیده بودنش کشتنش برادراش😔 ...

او مای گاد

منک خیلی تهدید میکردن

کتک خوردم

اما یواشکی کارمو کردم

اصلنم پشیمون نیستم

اگه برگردم عقب بیشترشو میکنم

فسخ و فجور کم کردم اونم بیشتر میکنم😂😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه اهمیتی داره مهم اینه سلامت بری و بیای، به دختر دانش اموز کلا خیلی گیر میدن شاید واقعا نگرانتونن. ...

هوم موافقم بات💔 اینک جامعه بده تقصیر ما نیست که نباید اونجوری که میخوایم زندگی کنیم

کاربری برای دو نفره...
خیلی ناراحت شدم💔 خیلی بده این موضوع کامل درکت میکنم ، کاش یروزی بیاد که دیگ هیچ آدمی حسرت به دل نمو ...

الهی امین.....

امیدوارم واقعا این مغزای پوسیده ب ازادی برسن ب ارامش برسن

تا از پای دخترایی مث ما در نیاد افکار تعفن گرفتشون

ان شاء الله

عزیزم خب مامانت گفت پاشو غذا درست کن مخالفت کن یا بد مزه درست کن خودتو بزن به مریضی هر چه قدر مظلوم باشی اینقد زور میگن نهایتش میخواد دادو بی داد کنه بازم من اخلاق مامانتو نمیدونم ببین چی روش جواب میده 

عزیزم خب مامانت گفت پاشو غذا درست کن مخالفت کن یا بد مزه درست کن خودتو بزن به مریضی هر چه قدر مظلوم ...

مرسی از نظرت❤️درست میگید شما شاید اینطوری بشه یکم از وظایف  هاشو انجام بده 

کاربری برای دو نفره...