2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم یعنی صدام خوب میشه؟

116 بازدید | 8 پست

دوستان ۴.۵روزی هست سرفه میکنم خشکه همه کار هم کردم دارو خوردم شربت آبلیمو ولی‌ نمی‌دونم چرا خوب نمیشه خسته شدم😭😭💔بعضی وقتا جوری سرفه میکنم که حتی سردرد میگیرم وهمش خس خس توی سینمه البته

الان یه هفتس قرآن نخوندم واقعا میخوام‌ بخونم‌نمیتونم صوتم‌توی قران خیلی پخته بود اما الان یه هفته واقعا نمیتونم صدام خیلی عوض شده دیگه مثل قبل خوب نمیخونم

...اگر خوب بشم صوتم‌برمیگرده خیلی نگرانم😭

برمی گرده نگران نباش 

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا یعنی مریض نشدی بدونی دوره نقاحت یعنی چی

خدایی مریض شدم ولی زود خوب میشدم ولی اینبار این سرماخوردگی که گرفتم خیلی عجیب بود هیچ دارو‌وقرصی اثر نمی‌کرد با ۱۵.۱۶تا آمپول و ۴تا سرم خوب شدم

خدایی مریض شدم ولی زود خوب میشدم ولی اینبار این سرماخوردگی که گرفتم خیلی عجیب بود هیچ دارو‌وقرصی اثر ...

سعی کن اصلا بلند حرف نزنی 

روتارین از داروخانه بگیر 

روزی دو تا ،صبح و شب بخور جرعه جرعه 

خوب خوب میشی 

خدا کنه واقعا هرطور میخوام بخونم حس میکنم نمیتونم 

ان شاءالله❤

این ویروس جدیدی ها این شکلی هستن بعد خوب میشن

من کرونا گرفته بودم لیوان نمی تونستم بردارم از ترس داشتم زهره ترک می شدم ولی الان خوبم

راستی خوب شدی کلپچ بزن تمام جونت برمی گرده❤

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.