2777
2789

توروخدا بیاید دارم داغون میشم و اینکه خواهشا سرزنشم نکنید شما حای من نبودید من افسردگی از قبل داشتم.... من یه مشکلی داشتم یه دکتر تو اینستا پیدا کردم واسه مشکلم باهاش ویزیت شدم اونم مجازی و تو واتساپ عکس و فیلم بر.هنه از خودم خواست و واسش فرستادم صورتمم معلومه😞 ، دکتر با خدا و متشخصی هم هست و تشخیصاتشم درست بود، گفتش که کامل پاک میکنه اطلاعات بیماراشو حتی گفت میتونی با همسرت حضوری بیای تا اونم ویزیت کنم گفت هر وقت سوالی داشتی هم میتونی پیام بدی تا جوابتو بدم، حالا من موندم و زک عالمه پشیمونی که چرا همیچین کاری کردم انگار اونموقع هیچی نمیفهمیدم و همرو میفرستادم اصلا قصدم خیانت نبوده و ایشونم فقط مشکلای منو گفتن و قصدشون چیز بدی نبوده ، این اسمش خیانته؟؟ دارم دیوونه میشم میدونم هم اون پاک کرده خودمم پاک کردم ولی همسرم نمیدونه و خجالت میکشم حتی تو صورتش نگاه کنم😔😔😓 ، بنظرتون خدا منو میبخشه؟ هیچ چیز دیگه ای بینمون نبوده و نیست چیکار کنم؟ میترسم به همسرم بگم و رابطمون اصلا مثل قبل نشه من زندگیمو دوست دارم میدونم خطا کردم خیلیییییی خطای بزرگی هم کردم باور کنید چند روز اصلا خواب و خوراک ندارم انگار ۱۰۰ سالمه از تو داغون شدم میدونم همه چی تموم شده ولی این عذاب وجدان که همسرم نمیدونه داره دیوونم میکنه...... واقعا خدا من گناهکارو میبخشه؟؟؟؟ سادگی کردم...... توروخدا قضاوتم‌نکنید من اومدم با شماها صحبت کنم تا آروم شم همین..😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همسرم یه چیرایی گفتم  غیر مستقیم گفتم من اصلا بهت خیانت نمیکنم و نخواهم کرد منو حلال کن اگر ...

وای  نگو دیگه بدتر میشه

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی

هیچ چیز دیگه ایه بینتون نبودو نیستو میتونی برام توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه بیشترازاین خدای من

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

یعنی چی تو حال خودم‌نبود چطو توحال خودت بودی عکس نود بفرستی توحال خودت نبودی که این کار اشتباه و خیانته

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
2790
2778
2791
2779
2792