2777
2789
عنوان

نمیدونم اسمش میشه خیانت یا نه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 49 پست
الکی ؟؟؟؟ یا خدا ملت به کجا دارن میرن🥴🥴

میگه انگار عکس اندام خصوصیشو فرستاده تامعاینه بشه،حالاباصورت چرا نمیدونم از اقای دکتر باید پرسید😐

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی

مشکل زنانه داشتی اخه چ ربطی ب این داره ک اون طرف عکس لختی کل بدنت رو بخواد ؟؟؟؟ مشکل زنونه فقط عکس یک جا نیازه ک اونم مگه تو عکس مشکل مشخص میشه ؟؟؟ اصلا عکس کل بدنت هم فرستادی برای چی با صورت فرستادی؟؟؟ خدایی قبل هر کاری فکرم میکنین ؟؟؟ 

حالام اتفاقیه ک افتاده نباید میکردی کردی دیگم بهش فکر نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه انگار عکس اندام خصوصیشو فرستاده تامعاینه بشه،حالاباصورت چرا نمیدونم از اقای دکتر باید پرسید😐

مگه قحطی دکتر زنانه 

اینا الکی میگن دکترن به خدا همه اش برا سو استفاده است 

کدوم دکتری اونم مرد میگه عکسو فیلم بفرست 

مشکل زنانه داشتی اخه چ ربطی ب این داره ک اون طرف عکس لختی کل بدنت رو بخواد ؟؟؟؟ مشکل زنونه فقط عکس ی ...

بزافک کنه اتفاقا مگه دکتر زنان میری از رو میبینه؟؟؟تا کشت نده داخلو نبینه چطوری گفته مشکلت چیه؟؟؟؟اما اسی مشکوکه بنظرم

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
مگه قحطی دکتر زنانه  اینا الکی میگن دکترن به خدا همه اش برا سو استفاده است  کدوم دکتری ا ...

اما اسی مشکوکتره چطور باعکس بهش بگه مشکلش چیه؟؟؟اونم باچهره!!!هرادمی میفهمه یه جای کار میلنگه دیگه،بدون معاینه داخلی که نمیشه 

فقط یچیز میگم میرم تو الان باید نگران این باشی این آقای بقول شما دکتر تاالان عکساتونو پخش نکرده تو شبکه های مجازی آدم به شوهر خودش اعتماد نمیکنه چ برسه به بقیه حس میکنم فقط خواستی تعریف تمجید بشنوی هرکاری میکنم فکر بدی نکنم نمیشه 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
بزافک کنه اتفاقا مگه دکتر زنان میری از رو میبینه؟؟؟تا کشت نده داخلو نبینه چطوری گفته مشکلت چیه؟؟؟؟ام ...

بخدا اتفاقا خواستم بگم چجور دکتری بوده

قضاوتم شاید اشتباه باشه ولی بنظرم استارتر کل حقیقت رو نمیگه

ادم بش فکر میکنه اب قندی میشه😂

اماکاش بیاد بگه فیکه سر کار گذاشتمتون بخدامن که راصیترم تا واقعا بدونم یه ادم بااین حجم از حماقت وجود داره

اماکاش بیاد بگه فیکه سر کار گذاشتمتون بخدامن که راصیترم تا واقعا بدونم یه ادم بااین حجم از حماقت وجو ...

دقیقا 

واقعا بعضیا با این حجم از خنگ بودن تا الان شانس اوردن زنده ان⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩

بخدا اتفاقا خواستم بگم چجور دکتری بوده قضاوتم شاید اشتباه باشه ولی بنظرم استارتر کل حقیقت رو نمیگه

یافیکه یا اون موقع خودشم حالش خوب نبوده😉حالا که سرعقل اومده فهمیده ای وای چه غلطی کردم،