2777
2789
عنوان

نمیدونم اسمش میشه خیانت یا نه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ چیز دیگه ایه بینتون نبودو نیستو میتونی برام توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه بیشترازاین خدای من

منظورم اینه تموم شده و رفته و اونم ادمی نبوده ک فرار کنه یا در بره ....

واسه معاینه مشکل زنانه داشتم

اگه برامشکل زنانه چطو انداختی که صورتتم‌مشخص بود؟؟؟

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
 یعنی اصلا بهش نگم؟

وقتی امکانش نیست بفهمه نه 

والا خودت اخلاقشو میدونی اگه عصبی میشه یا ملاحظه نمیکنه و ...نگو 

ولی اگ اطمینان داره و ...خب فرق داره قضیه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
منظورم اینه تموم شده و رفته و اونم ادمی نبوده ک فرار کنه یا در بره ....

مشخصه یچیزاییو نمیگی فقط اومدی از عذاب وجدان خودت کم کنی من سرزنشت نمیکنم فقط بدون کارت خیلی اشتباه بود اونم با وجود همسر دکتر حضوری قحط اومد

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
واسه معاینه مشکل زنانه داشتم

🤐🤐🤐😐😐😐دکتر زنان کم بود اخه؟؟هرچی میخام فکری نکنم نمیشه این خیانته بنظر من چطور عکس قسمت خصوصی تو به یه غریبه دادی خب؟؟اونم باچهره؟؟؟واقعا احمقی 

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی