2777
2789
عنوان

می‌خوام از شوهرم جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 37 پست

قبل خوندن متن بدون من فقط دارم نظرمو میگم لطفا توهین ممنوع

جدا بشی و حالا اتفاقات بعد از جدایی و .... چی میشه من کاری ندارم

ولی میتونی یه راهی رو قبلش امتحان کنی جواب نداد حداقل تو تمام تلاشت رو برای نگه داشتن این زندگی انجام دادی چرا میگم این زندگی چون به راحتی مطمئنم بدسش نیاوردی که به همین راحتی بخای جداشی اون راهی رو که حرف میزنم ازش مشاورس یه مشاور برید و مشکلتون رو باهاش درمیون بذارید به دور از حرف های خانواده یا دوست و آشنا برید انشالله که بتونید باهم به تفاهم برسید و مشکل حل بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل خوندن متن بدون من فقط دارم نظرمو میگم لطفا توهین ممنوع  جدا بشی و حالا اتفاقات بعد از ج ...

آخه نوشتم این حرفو زد حالم ازش بهم میخوره چون با این حرفش ک باهام نداشته باشی ازدواج یعنی ولی کامل نگفت 

واقعا میخوای بخاطر این مسئله ساده طلاق بگیری؟؟

مگه زندگی بچه بازیه  ک سریع بخوای طلاق بگیری؟؟

زندگی بالا پایین داره 

حتما برو پیش مشاوره

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
آخه نوشتم این حرفو زد حالم ازش بهم میخوره چون با این حرفش ک باهام نداشته باشی ازدواج یعنی ولی کامل ن ...

میدونم حرف سنگینیه ولی ببین مشاور چی میگه اون تجربه ی بیشتری تو این موضوعات داره و قطعا بهتر از من میتونه راهنماییت کنه

میدونم حرف سنگینیه ولی ببین مشاور چی میگه اون تجربه ی بیشتری تو این موضوعات داره و قطعا بهتر از من م ...

من واقعا با این حرفش دیگه حالم بد میشه بخوام نگاش کنم اصلا 

برای همین می‌خوام بگم فردا شناسنامتو بیار هم خودمو راحت کنم هم تورو تا برنگرده بگه زنی ک رابطه نداره اینه می‌خوام صد سال سیاه دیگه نبینمش بدم اومده ازش حرفش از صدتا دروغ بدتره 

خب وقتی این حرفو میزنه یعنی چی فکرم خراب شده 

آبجی گلم حالا گیرم طلاق گرفتی   از کجا معلوم مشکلاتت بیشتر از الان نشد؟؟

از کجا معلوم همسر خوب نصیبت بشه؟؟

از کجا معلوم اصلا ازدواج کنی 

گل بی عیب خداست 

همسر شما این عیب رو داره مطمئنا کنارش حسن های فراوانی داره 

مرد رو باید با سیاست زنانه رام کرد 

اگر تو زندگی مشترک گذشت و صبر وجود نداشته باشه سنگ روی سنگ بند نمی مونه 

حتما برو پیش مشاوره حاذق 

تا راهکار زندگی مشترک و داشتن سیاست زنانه رو یادت بده 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
منطقی نیست شما باشی خوشت میاد نگاه به شوهرت بندازی دیگه 

چونکه منطقی نیست میگم منتغی...البته تا حدودی حق داری ادم ناراحت میشه دلخور میشه قلبش میشکنه اما یکم واسه جدا شدن زیاده رویه..من بابت ناراحتی یا دلخوری بهت حق میدم❤️

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
آبجی گلم حالا گیرم طلاق گرفتی   از کجا معلوم مشکلاتت بیشتر از الان نشد؟؟ از کجا معلوم همسر خوب ...

واقعا این ظلمه ک من نمیتونم رابطه داشته باشم گاهی  وقتا و شوهرم این حرفو بزنه بهم ک فلانی این حرفو زد تازه می‌گفت کاشکی برات می‌فرستادم 

حالا اون فلانی اینو گفته تو چرا قبول داری میای میگی 

چونکه منطقی نیست میگم منتغی...البته تا حدودی حق داری ادم ناراحت میشه دلخور میشه قلبش میشکنه اما یکم ...

من شاید دارم زود تصمیم میگیرم برای جدایی اما بدم میاد دیگه نگاش کنم بخدا داغون شدم از حرفش 

می‌خوام بهش بگم فردا اینو بچه هم دارم ولی اصلا برام مهم نیست چون با این حرفش از چشمم افتاد 

دختر جان بشین سره زندگیت و برای بهتر شدنه زندگیت تلاش کن خصوصا اینک بچه هم داری پس مسئولیتت سنگینتره و باید ب فکر اونم باشی،بخدا با طلاق گرفتن هیچ اتفاق خوبی نمیفته ب غیر از اینک عذاب وجدانت بیشتر میشه و یه مشکل ب مشکلاتت اضافه میشه

من واقعا با این حرفش دیگه حالم بد میشه بخوام نگاش کنم اصلا  برای همین می‌خوام بگم فردا شناسنام ...

میدونم چکار میخای بکنی و چه حسی داری ولی من میگم بری پیش روانشناس چرا چون بعد از طلاق تا یه مدت خوشحالی تازه بچه هم داری بعد یه مدت دلتنگ بچه ات میشی و ممکنه تو ذهنت بگی کاش پیش مشاور میرفتم و آخرین راهمو امتحان میکردم حداقل تلاشمو کردم شاید اون مرد خابه یا کسی تو گوشش خونده نیازه که کسی بیدارش کنه چه خوبه اون تو باشی چون اون بچه چه گناهی کرده