2777
2789
عنوان

پوشش همسرم،

1032 بازدید | 55 پست

بچه ها میشه نظرات منطقی تون رو بهم بگید ؟ من و همسرم هردویجا کار میکنیم درواقع من کارمند ایشونم ، از اول باهم رشد کردیم و اومدیم بالا، یعنی من از صفر رو دیدم تا الان ، 

چیزی که ذهنمو مشغول کرده اینه احساس میکنم همسر من در برابر خودم خیلی به بعضی روتین ها اهمیت نمیده ، ولی درمورد رویایی رو با افراد دیگه مخصوصا خانم ها خیلی حساس میشه به ظاهرش 

گاهی احساس میکنم دلیلش اینه که من از صفر بودم و همه جوره پای دلم وایستادم، اون هم همینطور ، اما گاهی هم احساس میکنم شاید ازین نظر با من زیادی راحته....نمیدونم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با عرض شرمندگی خیلی متوجه نشدم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

درست متوجه نشدم، یعنی میگی حس میکنی که بقیه رو بالاتر میبینه؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

کجاش مبهمه بنظرتون ؟

با شوهرتون از صفر شروع کردین الان پیشرفت کردین شوهرتون باهاتون راحته پیش شما به خودش نمیرسه ولی پیش خانومای دیگه بخودش میرسه...درست فهمیدم؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

درست متوجه نشدم، یعنی میگی حس میکنی که بقیه رو بالاتر میبینه؟

ببین  مثلا همسرتون جلوی شما معمولا ساده. باشه اما در برابر ملاقات با خانم های دیگه به ظاهرش اهمیت بده کمی بیشتر 

شایدم اینه حسم ..اره یجورایی