2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

213 بازدید | 41 پست

من منتظر یه خبرم ..یه خبر دادگاهی که حق من خورده شده

توسل کردم به امام حسینوحضرت ابولفضل و امام علی

کربلا هم رفتم

حالا چند شبه خواب میبینم تو حرم حضرت اقا ابولفضلم الانم خواب بودم خواب دیدم تو یه حرم مانندی هستم میگن منتسب به حضرت فاطمه ست

میشه بگید معنیش این خواب ها چیه ؟ پشت سر هم خواب میبینم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انشالله ک خیره ب فا.ل نیک بگیر

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بشارت خیر باشه انشاء الله عزیزم

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

نمیدونم چرا فکر میکنید فقط مذهبیا به ائمه اعتقاد دارن

مگه غیر مذهبی داره

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

مذهبی توکشور ما هرکسی حجاب دارن میگن ....

اون ادما که بی حجابن و امام حسینی و اهل بیتی هییئتی

هستن باید اصلاح کن سبک حجابشون رو متوجه حرفت شدم

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

همه چی حجاب نیست ...انسانیت و ذات خوب ازهمه مهمتره دل نشکوندن واینا

اینا که گفتی مهمه عالی هست فوق لعادس

ولی الگو برا خانوما حضرت فاطمه س و حضرت زینب هست دیگه

چادر هم یادرگار اونا هستن