2777
2789
عنوان

پوشش همسرم،

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 55 پست
با شوهرتون از صفر شروع کردین الان پیشرفت کردین شوهرتون باهاتون راحته پیش شما به خودش نمیرسه ولی پیش ...

اره عزیزم ، مثلا امشب هم برا خودش خرید کرد هم من ، دلیلش باز اضافه شدن یک همکار خانم جدیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سخت توضیح دادی رمز گشایی میخواد تیم نی نی سایت دست به کار بشید بچه ها ☺️

ببین  مثلا همسرتون جلوی شما معمولا ساده. باشه اما در برابر ملاقات با خانم های دیگه به ظاهرش اهمیت بده کمی بیشتر 

ببین  مثلا همسرتون جلوی شما معمولا ساده. باشه اما در برابر ملاقات با خانم های دیگه به ظاهرش اهم ...

شوهر منم دقیقا همینه...آخ که فشاربه هفت جدوآبادم میاد..‌یعنی برای من باشه سالی یبارمیره حموم ولی نمی‌دونم چرا بعضی وقتا روزی دوبارهم حموم می‌ره وتمیزومرتب میشه ‌‌‌..اینم بگم مرداخیلی ضعف دارن بنظرم خودمون زن ها نباید هیچی برای خودمون کم بزاریم اصلا نباید ازخودمون بزنیم ..زنی که خرج نداره ارج ندارم...من حساسیتی نشون ندادم وسعی کردم تاحدالاامکان ازخودم نزنم...

خدایاشکرت به هزاریک دلیل
این حرکتش ناشی از اینه که دوست داره خواستنی تر به چشم بیاد دوست داشته بشه و ... بیشتر بهش محبت کن و ...

یعنی هرکی میاد سمت ما متوجه علاقه من میشه ، خودش هم همینطور ، خیلی حواسم بهشه، توجه میکنم ،هرجوری که فکرش رو کنبن، ۸ساعت تو کار و بعدشم خصوصی

حس میکنم همسرت ازیناس ک دوست داره حرفش تو دهن همه باشه و همه ازش تعریف کنن بگن مثلا فلانی خوشتیپه و خوش‌پوش

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
خیلی سخت توضیح دادی رمز گشایی میخواد تیم نی نی سایت دست به کار بشید بچه ها ☺️

من خداروشکر چون سال آخرم و دیگه امسال ایشالله مدرک دکترامو شخصا از رئیس نی نی سایت میگیرم فهمیدم چی میگه...

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ببین  مثلا همسرتون جلوی شما معمولا ساده. باشه اما در برابر ملاقات با خانم های دیگه به ظاهرش اهم ...

چی بگم والا ، تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که یه مدت یکم شیک تر باش ببین ری اکشنش چیه ، شاید دوست داره بیشتر به چشم بیاین 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چی بگم والا ، تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که یه مدت یکم شیک تر باش ببین ری اکشنش چیه ، شاید دوست ...

واقعیتش اینه و نکته اینکه من همیشه اوکی ام اون نه ، بخاطر همین سواله برام

یعنی هرکی میاد سمت ما متوجه علاقه من میشه ، خودش هم همینطور ، خیلی حواسم بهشه، توجه میکنم ،هرج ...

اسی یکم ازش فاصله بگیر،یه مدت بهش بی توجه باش و فقط بخودت برس...

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بله عزیزم بعداً متوجه شدم ، یعنی محیط کارتون فقط خانومه ؟ به شوخی ازش بپرسید عزیزم چی شده خوشتیپ تر می‌کنی دیگه بیشتر از این دل منو نبر می‌دونم الان همه میگن ااااییییی کلی گفتم از این قبیل حرف ها ت متوجه بشه شما تغییراتی رو حس کردین وحساس شدین که حواسش رو جمع تر کنه .

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️