2777
2789
عنوان

بد فرمی واژن در دختر 11 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6238 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هرروز با صابون یا ژل شستشو واژن بشوره بنظرتون ممکنه خارشش برطرف بشه؟

هر روز که نمیشه  شست با اینا چون بدتر عفونت میگیره ادم 

ولی بزرگ باشه درد بگیره راه حلی جز عملش نیس مگر‌اینکه لابیاها کوچیک باشه خارش اینا داشته باشه از عفونتی چیزی باشه بری دکتر پمادی چیزی بده 

ببخشید ها چطوره دختر ۱۱سالتون اونجاشو نشونتون داد؟ بعد چطور اذیت میشه؟

نه عزیزم خودم تو حموم فهمیدم مثلا وقتی شو.رت میپوشه اذیت میشه هی خودشو تکون میده میخارونه و یه خورده هم درد داره

اره برخورد داره خارشم داره یه خورده هم درد داره

میذاره نگاه کنی اونجاشو؟

نگا کن ببین واقعا بزرگه 

بردیش دکتر؟ شاید عفونت داره عزیزم اصلن مشکل لابیاهاش نیس 

اخهدفک نکنم لابیاهای ی دختر ۱۱ ساله اونقدی بزرگ باشه ک باعث اذیتو دردش باشه 

میذاره نگاه کنی اونجاشو؟ نگا کن ببین واقعا بزرگه  بردیش دکتر؟ شاید عفونت داره عزیزم اصلن مشکل ...

نبردمش ولی نمی‌دونم چون خودم مامایی میخونم یه خورده اطلاعات دارم فک نکنم عفونت باشه

والا میگم میگه چرت نگو کی اونجاش درد کرده بر تو درد بکنه😐

یاد پریودی خودم افتادم😂یبار پام رو دایره دایره خودکار قرمز کشیده بودم ب مامانم گفتم پریود شدم تعجب کرد نگران شد چون کلاس پنجم بودم پام رو نشونش دادم خواست برام نوار بیاره گفتم خودکاره سال بعدش واقعا پریود شدم تو دسشویی صداش زدم ک بیا یواش گفتم پریود شدم گفت چرت نگو بیا بیرون گفتم واقعاااا پریود شدم گفت بکش پایین😂تا خون نشونش ندادم باور نکرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز