2777
2789

من 3ساله ازدواج کردم 

الان تقریبا 20روز میشه ک از همسرم جداعم طلاق نگرفتیم هنوز ولی من خونه پدرمم چند وقت پیش ی موضوعی بینمون پیش اومد بعد منو زد یدونه توی چشمم با مشت خیلی بد کبود شد دست بزن ندارع ولی این دومین بار بود ک بد منو زد منم اومدم اول بخشیدمش هیچی‌نگفتم بعد تخت تاثیر حرف بقیه گفتن باز تکرار می‌کنه چون صابقع دارن تو خانوادش خلاصه رفتیم شکایت کردم ازش همه مراحل رفتم دیروز شورای حل اختلافم رفتیم من گفتم نه خیلی اولش نیفتاد دنبالم چون مامانم خیلی دوسش داره یجورایی با اون اوکی بود بهش گفت آره نترس برمیگرده و اینا اونم پیگیر نشد الان امشب اومد حرف زدیم گفت خونه رو از پیش مامانمینا جدا میکنم هر چی بگی همون میشم میام دادگاه تعهد میدم من خیلی دوست دارمو گریه کرد یدعالمه ک خودشو می‌کشه و از این بحثها ب کل خانوادمونم گفته ک اینجوری شده همه می‌دونن یعنی من جدی بودم واس جدایی مامانم ی هفته س کلن برام قیافت می‌گیره اصلا پشتم نبود من ب زور خودمو زده بودم ب پرویی بعد امروزم گفت بدبخت شوهرت چجوری ت رو تحمل می‌کرد آخه ت مخ من رفت منم داد زدم بابام اوکی بود اولش ولی اونم گفت آره من نمیخام بگن دخترش بیوه س اینا الان نمی‌دونم چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

غیرازتعهد کتبی محضری برای عدم کتک کاری تحت نظر وکیلت یه سری  حقوق مثل حق طلاق و حق مسکن بده هم عالی  میشه ر‌واینا کارکن و بعد برگرد خونه ات

زودهم بچه دار نشو

هیچ پدرومادری راضی به جدایی فرزندش نیست

همهدنبال حل مشکل هستند

طلاق تبعات خودش رو داره و اسیب میبینی بعدش اونم بااین خانواده و این جامعه که داریم

هزار راه نرفته رو برو که زندگیت نابود نشه

برو پیش مشاور راهکاربگیر

مامانت كار رو خراب كرد …چرا گفته كه بر ميگردي…اونم بايد واسش خط و نشون ميكشيد تا ديگه دست بلند نكنه… ...

آره واقعا از دست مامانم خیلی عصبیم اونروزم داشت ب خالم میگفت شنیدم برام دعا گرفته بود حالا من بازم موندم اینجا ب روی خودم نیاوردم خیلی سختهههه 

سلام غیرازتعهد کتبی محضری برای عدم کتک کاری تحت نظر وکیلت یه سری  حقوق مثل حق طلاق و ...

گفت اسم حق طلاق نیار خیلی بده هر چی بگی تعهد میدم حق طلاق نمیدم الانم بابام لج کرده باید بدی اینم گفت من زنمو دوست دارم نمیدم داشت بحث میشد پاشد رفت 

وقتی شوهرت اظهار پشیمونی کرده و تعهد اینا میده شکایتم کرذی خونه رو جدا میکنه برگرد،چون طلاقم بگیری پ ...

ای بابا واقعا ولی اونم بچه بدی نیست من میخاستم تا لب مرز ببرمش برش گردونم اونم ک بهس مامانم گفته بود نترس از هیچی این میخاد ت رو بترسونه😐🙃سر همون من لج کردم جلوی مامانمینا یجور‌ جلوه دادم انگار واقعا میخام ازش جدا شم 

گفت اسم حق طلاق نیار خیلی بده هر چی بگی تعهد میدم حق طلاق نمیدم الانم بابام لج کرده باید بدی اینم گف ...

خوب حقوق دیگه رو بگیر وبرو سرزندگیت

اما دیگه باهم تفاهم کنید وخوب زندگی کنید

کاررو نکشونید به بزرگترا که بشه کلاف سردرگم و لجبازی و زورگویی

پدرت نگرانته فقط