2777
2789

من و بچه هامم سرما خوردیم بدن درد و سرفه و گلودرد و سردرد داریم ۲ بچه هام که تب و لرز شدید کردن غذا هم از دیشب نخوردن ..اشتها ندارن

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

خب الان ما چیکار کنیم عزیز.... برو دارو بخور... قرص استامیینافون ۳۲۵ هر ۶ ساعت بخور اگ ابریزش داری سرماخوردیگ هم بخور سادشو هر ۶ ساعت بخور رزماری یا اکالیپتوس یا پیاز بده و صبح و شب شیر داغ و زردچوبه و عسل بخور واسه گلوت خوبه شربت دیفن هیدرامین هم شبها بخور و خودتو سینه تو گرم نگهدار

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان ما چیکار کنیم عزیز.... برو دارو بخور... قرص استامیینافون ۳۲۵ هر ۶ ساعت بخور اگ ابریزش داری س ...

عزيزم  گفتم مگه منو ببرید دکتر .

الا بذکر الله تطمئن القلوب
بین دوتا کتف هاتون درد میکرد؟

۲ هفته پیش که مریض شده بودیم بین کتفای من درد میکرد الان نه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️