2777
2789
عنوان

همکارم ناراحت شد از کادوش 😐😐😐

506 بازدید | 26 پست

بچها من ۳۲ و همکارم ۲۹ سالشه 

زیاد صمیمی نیستیم معمولی دوستیم باهم در حد زدن حرفای روزمره 

سه شنبه تولدش بود کیک اورده بود واسمون منم چهارشنبه ای واسش یه سکه پارسیان ۵۰ سوت داشتم هدیه دادم بهش 

اول تعارف کرد گفت واسه کادو کیک ندادم که ، بعد یهو باز کرد دید گفت عزیزم چه خسیس شدی این همه حقوق میگیری و هر هر خندید و رفت 

خیلییی بدم اومد بعدشم قیافه گرفته بهم محل نمیده 

اونقدر حقوقیم ندارم والا ۱۲ تومنه با ده سال سابقه 

اصن به اون چه ، تاحالا کادویی بهم نداده شیش ماهه اومده اینجا

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

چ پرروعه میگفتی خوبه حالا کادو نمیخواستی

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقشه هونم بری و پس ندی 

ببین گلم وقتی میخوای طلا کادو بدی توقع میره بالا که مثلا چرا بالاترشو ندادی یه مانتو و روسری میگرفتی براش اینجوری نمیکرد 

چشم ها دریچه ی روحن!...

من کار ندارم ولی   خدایی خیلی کمه  

منم بودم نمیبردم  چون ب چشم نمیاد 

نهایت قیمتش صد تومن دویست تومنه 

میتونستی با همون  دویست تومن یه شال خوشگل براش بخری

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

من اصلا با همچین آدمایی معاشرت نمیکنم

اخه ی جورایی به روحیه م و آرامشم آسیب میزنن

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

اگر بعد از اینکه این حرفو زد دیدید ناراحت شده باید کادو رو ازش پس می‌گرفتید می‌گفتید عزیزم من فکر می‌کردم که خوشحال میشه حالا که خوشحال نشدی کادو جلو چشمت نباشه که ناراحت بشی باید کادو رو ازش پس می‌گرفتید اشتباه کردید گذاشتید ببره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...