2777
2789
عنوان

همکارم ناراحت شد از کادوش 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 26 پست

برو سکه رو ازش پس بگیر بگو سال بعد می‌خوام بهتر برات جبران کنم دیگه بهش کادو نده

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقشه هونم بری و پس ندی  ببین گلم وقتی میخوای طلا کادو بدی توقع میره بالا که مثلا چرا بالاترشو ...

مانتو هفتصد تومنی واسه اینجور همکار ها زیاده 

همین پنجاه سوت فک کنم نهایتا صد تا دویست قیمتش باشه 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

ذستتم‌ دزد نکنه

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

والا گلی 50 سوت خیلی کمه من کادو نمیدم اینو به کسی 

ولی میتونستی شال قشنگ با همون پول بگیری یا اصلا کادو ندی 

والا من دویست سوت هدیه دادم طرف عین خیالش نبود 

به داداشم صد سوت 24 عیار دادم که اونموقع 400 بود الان 550 شده خلاصه گفت چقدر کمه 

چون وزنشون کمه به چشم کسی نمیان 

بنظرم یا اصلا هدیه نمیدادی یا یه چیز چشم گیر ارزون میدادی مثل شال یا روسری یا کلاه یا کیف ارزون قیمت 

اونم بی شعور بوده که به روت اورده 

2790
2778
2791
2779
2792