2777
2789
عنوان

😭ترک تحصیل

665 بازدید | 9 پست

چجوری بابامو راضی کنم فردا باهام بیاد مدرسه ترک تحصیل کنم😭بقران نمیدونم چجوری بگم انقد دردام زیادن که نمیتونی فکرشو کنی نه میکشم درس بخونم نه میکشم زندگی کنم😭همش پای مامانم وسط اصلا اجازه پیشرفت ندارم اجازه نمیده به ارزوهام برم😭همشم بهم انرژی منفی میده چرا انقد از من بدش میاد این چه زندگی دخترای مردمو میبینم همش میگم کاش مامان من مثله مامان اونا بود😭

خلاصه چجوری بابامو راضی کنم بیاد فردا برا ترک تحصیلم؟

ترخدا بگین چیکار کنم

تاپیک قبلیمم موضوع همینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره با مشاور مدرس صحبت کنی پلاست رو بهش بگو ازش متر که رازت رو به کسی بگه نهایت اگربگه به معاون ومدیر میگه که مشکل توی خون حل بشه بهشون اعتماد کن هم به مشاور هم به مدیر و معاون همین که اگر درس رو دوست داری حتما بخون به حرف های مامان گوش نده

11 مامانم+بچها نمیتونم درس بخونم همش تحت فشارم حالم داره از درس بهم میخوره مدرسه مزخرفی داریم و ...

مدرسه ات رو عوض کن ترک تحصیل آخرین راه حله برا مشکلت عزیزم 

اگه ترک تحصیل کنی و تو خونه بمونی مادرت بیشتر اذیتت میکنه انشاالله این یکی دو سال هم تموم میشه میری دانشگاه  بخون یکبار برای همیشه از شر مدرسه خلاص میشی 

این کاربری فعال نیست 🤧

بهتره با مشاور مدرستون صحبت کنید مطمئن  باش که می‌تونه بهت کمک کنه و نهایتاً به مدیر و معاون میگه که با خانوادت صحبت کنند و مشکلت که توی خونه است حل بشه اگر فقط مامانت با درس خوندن یا هر چیزی بهتره به انرژی منفی که برات ارسال می‌کنه توجهی نکنی و بشینی درست رو بخونی ببخشید پیام قبلیم غلط داشت به خاطر غلط گیر خود وردم بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز