2777
2789
عنوان

💩به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 29 پست
تو انقدر توی رفاه بودی، توی یه اتاق پنبه ای بودی که شکننده شدی بعد میگی من خوشی ندیدم

اتاق پنبه ای کجا بود، من از همون بچگی داغون شدم. یه پذر معتاد بد دل با حقوق کم، همش دعوا، شک به مادرم. قهر

از سایشونم میترسیدم، چون عصبی و بی شعور بودن. ن محبای نه چیزی، آرزوی یه مدادرنگیه خوب و یه دفتر فانتزی داشتم. دلم میخواست بهم پول تو جیبی بدن. 

زمان دانشگاه هی باید اون ده هزارمنی که بهت دادن رو خوب مدیریت کنی که بتونی برا یه هفتت بلیط اتوبوس داشته باشی. خیلی وقتا یه بستنی نمیتونستم بگیرم.

منم دلم میخواست یه روز با دوستام برم کافه یا...اما همیشه میپیچوندم چون پولی نداشتم. حتی عمم مسخره میکرد که چرا با این کیفه کهنه میری میایی، همش توی بلزار باید دنبال ارزون ترینا جنسا باشی.

میدونم که خیلیا زندگیشون بدتر از منه، اما خب منم دلم میخواست بعد از این همه درس خوندن آخرش یکم پیشرفت کنم. وقتی میبینم دوتا از همکلاسیم که توی ناز و نعمت بودن و زمان دانشگام دنبال پسر بازی الان شدن کارمند زورم میگیره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خانواده منم مث تو،،ولی من امید دارم شاید آزمون استخدامی قبول بشم، فقط میخوام قبول ک شدم بزارم ...

منم منتظر استخدامیام. چندتایی شرکت کردم قبول نشدم، نمرم لب مرز بود. اما شهر ما زیاد برای رشتمون استخدامی نداره، امشبم وقتی دیدم تجارت استخدامی زده و باز شهرمون نیرو نمیخواد حالم بد شد، سنمم داره میره بالا

عزیزم ناراحت شدم، شرایط سختی داری،،دانشگاهتو تموم کردی؟؟یا پشت کنکوری؟

ن تموم کردم، فوق لیسانسمم گرفتم قراره قاب کنم بزنمم به دیوار😁

آزمون بعدی ک میتونی شرکت کنی چه سازمان ،نهاد یا اداریه؟

فعلا که بانک تجارت استخدامی زده که نمیتونم. من فقط بانکا رو میتونم شرکت کنم و تامین اجتماعی

ببین من آزمون بعدی ک احتمالا بتونم شرکت کنم آموزش پرورشه،،دارم برنامه هامو زجور تنظیم نیکنم ک بتونم قبول بشم... توهم بیا همینکار بکن یه مدتم بخودت سختی بده تحمل کن و تمرکزت بیار برا خوندن آزمون انشالله قبول میشی ینی حتما قبول میشی ،تا آخر عمر میری خودت برا دل خودت زندگی میکنی...کاری ک من آرزوشو دارم استخدام شم مستقل شم و برم تنها خودم باشم خودم

اتاق پنبه ای کجا بود، من از همون بچگی داغون شدم. یه پذر معتاد بد دل با حقوق کم، همش دعوا، شک به مادر ...

اگر همه ی اینا که نوشتی واقعیه توی وجودت قدرت و شجاعت بالایی داری و اعصاب خوردی امشبتم میگذره و تموم میشه

الان دیدم نوشتی با وجود همه ی اینا فوق لیسانستم گرفتی، بیا، این یعنی قوی هستی

ببین من آزمون بعدی ک احتمالا بتونم شرکت کنم آموزش پرورشه،،دارم برنامه هامو زجور تنظیم نیکنم ک بتونم ...

ان شالله که قبول بشی عزیزم. ❤

منم باید بشینم برای تامین بخونم ، خدا کنه سال بعد نیرو بخواد

اگر همه ی اینا که نوشتی واقعیه توی وجودت قدرت و شجاعت بالایی داری و اعصاب خوردی امشبتم میگذره و تموم ...

❤❤❤

امیدوارم یروز بیاییم و اینجا هر دو اعلام کنیم ک استخدام شدیم 🙏💎

ان شاالله🧡💫

ب این فکر کن ک بعد ۱۰ سال نازایی بلخره بچه دار نشدی وبعد بیفته

ب این فک کن سالمی 

فک کن شوهری نداری ک دست روت بلند کنه برات شاخ بشه

زحماتتون هیچ بدونه و درآخر

بگو شکر طبیعت ک طعم خیانت نچشیدم 

بهم تجاوز نشده و.‌..

هرچه در جستن آنی ،آنی