2777
2789
عنوان

صدای دعوا برادرشوهر و جاری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا قبلا انقد ناراحت میشدم بعد به جون عزیزام قسم فعمیدیم همش از جاریمه  دیگه عصابم خورد میشه ...

دو سه شب دعوا تو‌ هفته ک خیلی زیاده 

حیف زندگیشون قدرش رو نمی‌دونن

شما اصلا به روی خودتون نیارید 

کاش یکم با هم کنار بیان و رعایت همسایه ها رو هم بکنن

همسایه طبقه پایینی ما هم دو روزه دعوا دارن  نمیدونم دعواشون سر چیه  ولی روانم بهم ریخته ...

بدترین اتفاق ممکنه من جاریمو نمیشناختم همیشه ناراحت میشدم عصابم خورد میشد شوهرمو بیدار میکردم به زور میفرستادم بره اونجا ارومشون بکنه بعد فهمیدیم اصلا کلا مشکل جاریمه😐 سر ما هم بیشتر دعوا میکردن کلا چرت و پرت بعد همیشههههعهه جیغ میزنه منم بادارم به خدا نمیتونم تحمل بکنم

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

روز تولد من بیبی چکت مثبت شده. خخخخخخ مبارکتون باشه انشالله عزیزم 

تشکر عزیزم 

خیلی روز خوبی بود 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یاسمن خدا شاهده هر وقت امضاتو میبینم از ته ته ته قلبم خوش حال میشم 

فدات بشم مهربون😘😘😘😘

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اين دعواها از رگ گردن ب خودتون هم نزديك تره

من که نگفتم ما دعوا نمیکنیم ولی همیشه نصفه شب دعوا میکنن جیغای وحشتناک یکم باید مراعات بقیه رو بکنن خب هنوز الان خوب شدن قبلا هررررررروز همین بود

منو ببخش منم فکر کردم چون جاریته و اومدی تاپیک زدی ترسیدم شاید خوشحالی 

نه به خدا 🙂

به جون شوهرم قبلا که من تازه ازدواج کرده بودم شوهرم میرف سرکار شبا شیفت بعد اینا دعوا میکردن بیشتر شبا من انقد از دعوا میترسم گریه میکردم زنگ میزدم به شوهرم میگفتم بیا نکنه بزنن همو بکشن

من از صدای جیغ خیلی میترسم

ببین،این زنه خیلی ناجوره صداش.از دیوار صدا دربیاد،از بچه ش صدا نمیاد.

بعد مثلا همه جا سکوته،یهو یه جیییییغ وحشتناک میکشه،فکر میکنی یه جاش پاره شده.

یا وقتی در خونشو با تمام توان میکوبه ببنده..جاروبرقی کشیدنشم مصیبته،همش میکوبه به دیوار.😔انگار داره بیل میزنه.

بدترین اتفاق ممکنه من جاریمو نمیشناختم همیشه ناراحت میشدم عصابم خورد میشد شوهرمو بیدار میکردم به زور ...

منم امروز انقدر غصه خوردم احساس کردم دارن همدیگه رو میزنم خواستم برم باهشون صحبت کنم شوهرم نزاشت

نمیدونم مقصر کیه و دعوا سر چیه 

سنشونم بالاس بچه نیستن نمیدونم فازشون چیه سه ماهه دایم دعواس چند روز اشتی چند روز دعواهای بد 

نه خودشون ارامش دارن نه ما 

اسی شما اصلا دخالت نکن به هر حال جاری هستی 

جوری برخورد کن اصلا نشنیدی صداشون رو 

صدای تلوزیونت رو زیاد کن کاری که من میکنم اگر دخترم بیدار باشه

نه به خدا 🙂 به جون شوهرم قبلا که من تازه ازدواج کرده بودم شوهرم میرف سرکار شبا شیفت بعد اینا دعوا ...

بچه دارن؟چقدرررر بده یکجا نشستن منم ده سال با جاری و مادرشوهر یکجا نشستم خیلی سختی کشیدم هنوزم باورم نمیشه بلند شدیم از پیششون 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )